Kupila sem si mikrovalovko whirlpool mt 42. Ima mogoče kdo enako, da mi napiše nekaj nasvetov.
Hvala ter lp.
Spela
Temo je spremenil(a) spela dne 06. jan 2004 12:28:31
Kupila sem si mikrovalovko whirlpool mt 42. Ima mogoče kdo enako, da mi napiše nekaj nasvetov.
Hvala ter lp.
Spela
Temo je spremenil(a) spela dne 06. jan 2004 12:28:31
6. jan 2004 21:31
Sicer je ne poznam, imam pa kar nekaj receptov in navodil ravno za Whirlpool (čeprav imam jaz LG), ki sem jih dobila po mejlu. Lahko ti jih pošljem na mejl. Sporoči mi mejl, če hočeš. Lp, Asja
7. jan 2004 20:30
zdravo obema. nabavil sem MV whirlpool TC2260 (gril,crisp,...) mogoče imata kaj receptov za te sisteme. moj mail robi.podgornik@siol.net LP in hvala Robi robert podgornik
25. jan 2004 17:27
Zdravo! Doma imamo mikrovalovko whirlpool MT 46 ze priblizno eno leto, vendar so navodila tako nepopolna, da je razen za pogrevanje sploh ne uporabljamo. Ima kdo recepte in navodila tudi za ta model ? To zal ni odgovor na tvoje vprasanje, Spela, ampak, mogoce bo kak odgovor zadovoljiv za vse nas, ki imamo whirlpool. LP ZIMA
25. jan 2004 19:49
Robi! Sem tebi že poslala? Notri so tudi recepti za gril in crisp. Zima! Pusti mejl ali mi ga pošlji na "zasebno sporočilo" Lp, Asja Sporočilo je spremenil(a) Asja dne 25. jan 2004 22:03:16
26. jan 2004 11:26
Jaz imam doma tudi nekaj takšnega. Sem že pekla doma narejeno pico, kolače, krompir, kuhala kompot, zelenjavo... Malo sem sama preizkušala, malo pa sem si prebrala recepte, ki so mi jih poslali iz Whirlpoola. LP, S.
2. feb 2004 10:50
Zdravo, tudi jaz sem dobila Whirlool mikrovalovno (žal ne vem modela, je pa polkrožna) in imam enako težavo kot vsi - navodila so čisto neuporabna in zato mikrovalovno samo opazujem. Če mi kdo lahko kakorkoli pomaga - navodila, nasveti, recepti - bom full vesela. Lahko me kontaktirate tudi po mailu Tanja.Logar@email.si Hvala in LP, Tanja Tanja Logar
2. feb 2004 11:22
Bom doma pobrskala na računalniku in poslala recepte vsem tistim, ki mi boste zaupali e-mail naslov-pošljite ga v mojo beležko! Naj še povem, moja mikrovalovka ima tudi žar in crisp funkcijo, zato se z njo da narediti praktično vse. Na začetku sem jo tudi jaz samo gledala, zdaj pa ugotavljam, da je odlično dopolnilo klasičnemu kuhanju, sploh če imamo na razpolago bolj malo časa. Mikrovalovka mi je tudi ogromno pomagala pri pogrevanju mleka za dojenčka, paziti moramo le da ne ponudimo preveč vročega. Odlično se obnese tudi pri odtajevanju zmrznjenih jedi, mesa, zelenjave in sadja. Moji otroci pa najbolj uživajo, ko pripravim pico in je spečena le v 12 minutah. Lahko bi še naštevala... Treba je enostavno začeti. Lp, Sonja
2. feb 2004 17:51
Asja, najlepša hvala za res izčrpna in čudovita navodila. LP ZIMA
4. mar 2004 20:05
Zdravo tudi mene zanimajo recepti za mikrovalovno pečico. Lepo prosim, če mi kdo pošlje kakšne na mail. Najlepša hvala! Moj mail: tinapapa2000@yahoo.com Kristina Papa
5. mar 2004 9:12
Ja, Asja ti jih bo sigurno poslala, kar nanjo se obrni. Klikni gor na ta rdeče pobarvano ime in se ji priporoči. jaz sem ta teden delala čili con carne iz njenih papirjev. LoniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Odlično hitro kosilo