6. apr 2012 21:59
Racunalnik!
Te dni smo podarili laptop 70 letnici in vam povem, da je od srece imela solze v oceh.
Ali pa kak fensi mobitel.
Zdenka
6. apr 2012 21:59
Racunalnik!
Te dni smo podarili laptop 70 letnici in vam povem, da je od srece imela solze v oceh.
Ali pa kak fensi mobitel.
Zdenka
7. apr 2012 14:19
Za mobitel se je pa fajn prej pozanimat, če bi ga imela. Da se ne zgodi kot meni, ker sem kupila mami za 70.let mobitel primeren za starejše, pa se že 2 leti ubada z njim, ker ga ne zna uporabljati. Sama ima sebe sicer za zelo pametno in razgledano,ampak telefon je njej ( in posledično vsem nam ) za samo jezo in mi je tisočkrat žal za neprimerno darilo-pa je bilo dobro mišljeno. Včasih naše najboljše ni dovolj dobro?!
tatjana66
7. apr 2012 14:48
tatjana, pa še kdo: telefon je naprava za telofoniranje ( po definiciji ) in, nekdo, ki ima 60 let ali več to tako tudi razume, imenitno se mu zdi edino še, če je še zravn ura s velikimi številkami in čisto nič več. Uni, ki imajo manj let, gledajo predvsem vse ostalo in mislijo, da so vsi taki. Pa še nekaj je: telefon se marsikomu ( konec koncev tudi meni ), zdi kot sredstvo kontrole, češ, sedaj ga(jo ) lahko zmeraj pokličem ). Čisto zares, sem " vlekel " na ušesa, ko en fant punco nagovarja, da bi nekam šla ( se mi zdi na eno proslavo ) pa bi ona zamudila domov, pa mu ona odvrne: ne, si ne upam zamujat, mami mi grozi, da mi bo nabavila mobitel ( resda je zgodba od pred enih deset let ).
@zdenkica: nekdo pri teh letih hitro ima solzne oči, gane ga že pozornost.....
ežoj
7. apr 2012 16:25
Oziroma, kot je rekel Dustin Hoffman: Človek v mojih letih se joče že ob branju telefonskega imenika......
Vendelina jr.
9. apr 2012 13:25
Pri nas pa se skupinica prijateljev vedno združi s sredstvi za darilo in podarimo kaj večjega, glede na želje.
če pa ni želja, pa zakupimo kakšen apartma za počitnice (Slovenija ima veliko tovrstne ponudbe); seveda pa prej preverimo pri najbližjih od slavljenca, kje, kdaj, kam ...
mogoče pomaga?
S.R.
sr
9. apr 2012 19:12
Huda_oberica, tale je pa huda
Dobrodošla med nami in kar tako naprej - dobre volje ni nikoli preveč
Pozdravček
Vrana
13. apr 2012 18:00
Kakšen enodnevni izlet.....plača eden, potujeta 2 :)
So zelo ugodni ti izleti.
vd007
kozamurnik
sporočila: 2311
13. apr 2012 23:15
...Minister Gregor pa nič.... Ne trudite se več. murnik
16. jun 2014 15:06
Kaj podariti za rojstni dan ženski za 64let?
Koliko odšteti za darilo?
lann
16. jun 2014 15:07
Sprašujem za svojo mamo,pravi da nič ne rabi in da ima vse.
lannKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Pica zvitki