ALI IMA KDO RECEPT ZA TO FINO ZADEVO. IN ALI MORA BITI MASA ZNOTRAJ ŠE SUROVA? LEP POZDRAV SUZY
Solnograški žličniki
tema odprta - 4. jan 2004 19:18 | ogledi: 5.919 | odgovori: 4
4. jan 2004 19:54
Sama sem zadevo zelo poenostavila. Tri beljake sem stepala s tremi žlicami sladkorja, da so se lepo svetili. Potem sem dodala tri žlice moke, narahlo vmešala in še tri rumenjake. Že prej sem segrela v ponvi maslo in naredila tri kupčke - žličnike ter jih lepo zapekla z vseh strani. Znotraj naj bi bili žličniki zelo rahli, da se še tresejo. Potresla sem z mletim sladkorjem in postregla. Čisto enostavno, vendar dobro...LP Tanja
4. jan 2004 23:23
Hvala, Suzy in Tanja! Objavil sem ta recept in tudi meni osebno je boljše, če je v sredini " surovo" !!!!!!l.Je pa danes, še med najbolj vročimi recepti. Če, ti bo uspelo, se javi na moji strani recepta! DOBER TEK!!! Sašo Sporočilo je spremenil(a) dagger dne 04. jan 2004 23:28:52
5. jan 2004 19:50
a to pomeni da je lahko tudi bolj zapečeno v sredini? hvala LP suzy
6. jan 2004 19:34
Sašo, sorči, sem gostinka in imam ta recept v glavi, mi ga ni blo treba okoli iskat...če pa se počutiš ogoljufanega, evo - sorči...LP TanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Pure testenine z dimljenim lososom
Lazanja iz palačink