Odpadanje las

vd007  

član od: 27.1.2012

sporočila: 318

26. mar 2012 18:31

Tudi meni so lani na veliko začeli izpadati lasje. Vsak dan in to zeloo veliko. Tla sem morala vsak dan sesati, bilo je nastlano kot z dlakami, če imaš živali doma. Zatem sem šla k zdravniku, ki mi je tudi rekel, da je to normalno. Pred tem sem jemala močna zdravila, sem bila kao cela v infekciji in pod hudim stresom.  Ko sem nehala jemati tiste močne ( konjske ) tablete, sem imela že full redke lase.. pred tem pa dobesedno grivo na glavi, zmeraj  sem imela zelo goste in močne lase. Potem sem slučajno na Vrhniki v Šparu zavila v tisto domačo lekarno, desno pri cvetličarni. Tam mi je lekarnarka predpisala neke tablete, so živorumene-oranžne barve, polne vitamina b. Jem jih 3 mesece, z lasmi nimam več nobenih problemov. Uporabljala sem pa 2 meseca tudi nenehno Fitoval v rumeni embalaži.

vd007

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti