Hojla!
Danes bi naredila za kosilo struklje pa me zanima kaksni bi bili strukiji s cemazom.Ste jih morda ze delali?
Jaz ponavadi ko delam slane se odlocim za drobnjakove, danes pa bi poskusila malo drugacne.
L.P.
mijamarija
Hojla!
Danes bi naredila za kosilo struklje pa me zanima kaksni bi bili strukiji s cemazom.Ste jih morda ze delali?
Jaz ponavadi ko delam slane se odlocim za drobnjakove, danes pa bi poskusila malo drugacne.
L.P.
mijamarija
22. mar 2012 12:28
Čisto vredu. Najbolje, da ga malo popariš, nasekljaš in potem vmešaš v skuto (po možnosti sirarsko). Pa ni treba pretiravati z njim, da ne bo premočno.
trac
25. mar 2012 13:26
Mijamarija, kako pa narediš testo?
karlinka
26. mar 2012 8:15
Hojla!
Ker je moj predragi biabetik mu vedno sama pečem kruh,in če mi ostane testo mu naredim še štrulje ki jih obožuje.Testo tanko zvaljam in nadevam z nadevom,kuham jih vedno na pari,v folijo zavite pa sem jih naredila samo enkrat pa nikoli več.Testo pa je seveda vedno povnozrnato ali pa iz pirine moke.Ksusha poiskusi to varianto nam vsem je to super, čeprav smo nedavno nazaj prisegali na belo moko.
L.P.
mijamarija
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Mandljeva juha ajoblanco