Ali ima kdo iskušnje z razmnoževanjem sobne lipe?Ali se ukorenini v vodi,ali pa jo lahko kar posadim v šotno tableto? Za vaše iskušnje se vam v naprej zahvaljujem
asimina
Ali ima kdo iskušnje z razmnoževanjem sobne lipe?Ali se ukorenini v vodi,ali pa jo lahko kar posadim v šotno tableto? Za vaše iskušnje se vam v naprej zahvaljujem
asimina
13. mar 2012 21:26
Pobrano z enega rastlinskega foruma: S potaknjenci pa je tako: naj ne bodo predolgi ( 10 - 20 cm), oskubi nekaj listov, ostanejo naj vrhnji trije, potisni do 1/3 v zemljo in le rahlo zalivaj - toliko, da bo zemlja stalno vlažna. Ali pa čez lonček daj prozoren polivinil z majhnimi luknjicami na vrhu zaradi zračenja. V tem primeru skoraj ni potrebno zalivati.
Če imaš več vrhov, pa kakšnega daj v vodo, pa boš videla, če bo kaj uspeha.
rimljanka
13. mar 2012 22:03
Hvala Rimljanka
V jeseni sem dala v šotno tableto krompirjevko,bugenvilijo in lipo.Samo z lipo ni bilo sreče,ostali dve pa sem že presadila v svojo posodo in lepo napredujeta.Krompirjevka je olesenela posodovka z modrimi cvetovi
asimina
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pica zvitki
Tajski rdeči curry