12. mar 2012 18:52
Punce, jaz vas prebiram že od začetka in sem z vami v mislih, verjetno pa bo bolj učinkovito in vzpodbudno, če še kaj napišem. Jaz sem se za spremembo odločila, ko so mi ugotovili obrabo hrbtenice (hitra rast, sedaj pa še sedeče delo in premalo miganja), poleg tega pa so me Američani v dveh mesecih uspeli ornk porediti.
Nisem debela, trenutno imam pri svojih 178cm 62kg, pa mi gredo ti pridobljeni kilogrami pošteno na živce. Sem mahnjena na sladko, brez tega mi živeti ni, vendar sem se mu v postnem času odpovedala in danes vztrajam že 20. dan. Bravo, jaz!!!! Zajtrkujem ponavadi ovsene ali ržene kosmiče kuhane na vodi in jogurt, potem kosilo in za večerjo doma narejene müsllije ali sadje ali krekerje ali riževe ploščice. Za vmesne obroke pa sadje. In seveda veliko vode.
Vsak dan hodim, hitra hoja, teka ne maram preveč. Vsaj 3x tedensko uporabljam eliptični trenažer in se v 40 minutah spotim do amena. Tri tedne že obiskujem TNZ, do sedaj 1x tedensko, ta teden začnem 2x tedensko. Čutim, da so tisti "mehki" deli že postali bolj trdi. Rada pa bi prišla na težo, ki sem jo imela lansko poletje. Upam, da mi uspe!!!
Punce, hitro športat, jaz sem danes že opravila svoje!
Tinky Binky