Siri

buruolan  

član od: 24.8.2002

sporočila: 66

tema odprta - 29. dec 2003 11:49 | ogledi: 1.937 | odgovori: 2

Pozdravljeni!

ravno sem se vrnila iz francije, kjer sem nakupila celo goro sirov. A glej ga zlomka, tudi v hladilniku je velika kolocina raznovrstnih sirov. Zanima me ali se lahko sire zmrznem v zmrzovalniku? skoda bi bilo namrec, da mi vsi siri pocasi splesnijo in jih potem samo se zabrisem v smeti.

hvala za odgovore.

Ob tej priliki pa vsem vam zazelim se en lep silvesterski vecer in vse naj naj v naslednjem letu ter da bi se naprej pisali in delili z nami izvrstne recepte.

POLONA

_ZALA_  

član od: 21.10.2003

sporočila: 982

29. dec 2003 15:40

Hej, kaj pa če bi za k silvestrski večeji ali pa kar kot "glavno jed" ponudila res bogato sirovo ploščo??! Vse kar se tiče sirov imaš, nakupit bi mogla le še kakšno grozdje, in kakšno hruško, melono, orehe,.....pa tudi dimljen losos se super ujema zraven k sirom. Kupiš razne vrste kruha in jih ponudiš zraven. Lahko pa jih spečeš tudi doma - jaz sem zadnjič pekla 5 vrst kruha (vsakega po 1 štručko srednje velikosti): navaden bel kruh, polnozrnat, kruh z olivami in olivnim oljem ter origanom, čebulni kruh, in kruh s popečenim pršutom in parmezanom-ta je bil najbolj hvaljen! :) Res je, škoda bi bilo da bi splesneli, za silvestersko večejo pa imaš krasno priložnost, da vse poskusiš ;) LP Zala

hana039  

član od: 3.6.2002

sporočila: 87

29. dec 2003 22:12

Lahko se ga zamrzne...Potem pa ga lahko uporabiš za vse sorte omakc ali ga ocvreš ali pa svežega popapaš...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti