9. mar 2012 15:12
Meni je letošnja pomladno/poletna moda blazno všeč. Koralne in kitajsko modre, veliko lepih vzorcev, kril raznih dolžin in seveda oblek. Korenčkaste hlače so na moji "wish list" vsakokrat, ko so na "must have" seznamu. Čeprav vem, da ta kroj pač ni zame, se redno podam v nakupe, a ostane re samo pri pomerjanju. In letos ni bilo čisto nič drugače. Korenčkast kroj se poda res redkim, zato se ne sekirajte preveč, če ne najdete para, ki bi se vam podal. Ostanite pri ravno krojenih hlačnicah.
Barva koral, jososa in kitajske modre se letos korajžno kombinirajo z bež barvo hlač in kril. Dovolj je belih hlač, tudi kavbojk ter belih bluzic raznoraznih krojev (tudi zame, da se pohvalim).
Torbice so še vedno velike in raznobarvne, samo pazite, da ne boste preveč divjih barv spravile nase naenkrat. Less is more.
Kar se čevljev tiče, veliko je sandalov z debelimi podplati , (pre)visokimi petami, in sanjskimi dizajni.
Pravzaprav se mi zdi, da je letos kot še nikoli prej, enostavno popestriti garderobo. Bluzice v že omenjenih barvah, če je samo mikica, se poigrajte z lanenim šalom.
O pokončni drži bo pa Vendy kaj več povedala. Ta je itak vedno v modi.
Vanja