Lep pozdrav.
Zanima me, če kdo ve za kakšen vredu apartma na Pagu?
Hvala za odgovore in lep pozdrav
katarinabarbara
Lep pozdrav.
Zanima me, če kdo ve za kakšen vredu apartma na Pagu?
Hvala za odgovore in lep pozdrav
katarinabarbara
26. feb 2012 18:04
Za katero mesto pa se zanimaš?
lovebeyba
26. feb 2012 18:43
Pa kaj je zate v redu?
Sonja
26. feb 2012 18:55
http://www.adriatic.hr/sl?gclid=CIqD-MCavK4CFQNd3wod
Malo časa si je treba vzet pa iskat. Kar je nekomu v redu, ni nujno da ustreza tistemu, ki mu priporoča.
Na tem linku najdeš veliko. Seveda je pomemben podatek, za koliko oseb iščeš, koliko ti je pomembna lega blizu morja, kakšen standard želiš oziroma koliko denarja si pripravljena odšteti.
Če ta link ni dovolj, so še drugi. Vpiši v iskalnik apartmani pag, pa se bo še kaj našlo. Imaš tudi stike gor in lahko takoj pokličeš in povprašaš tistega, ki oddaja.
mamamia
26. feb 2012 22:07
Sama sem bila na pagu cca 8. krat v različnih krajih.
Na pagu je veliko mest oz. naselij od takšnih kjer se kaj dogaja in pa takih ko so res čisto umirjeni.
lovebeyba
27. feb 2012 18:53
Že nekaj let kampiram v Šimuniju. Kamp je res velik, poskrbljeno je za vse. Ker te ne zanima kampiranje, ti povem, da je v kampu veliko lesenih hišk s kuhinjo, sobami, kopalnico..., ki ji dajejo v najem. Vtipkaj KAMP ŠIMUNI in boš vse izvedela. Če te zanima še kaj, piši na ZP in ti bom pojasnila.
27. feb 2012 19:08
Sama dopustujem tule http://www.otokpag-novalja.com/domov in ja... Toplo priporočam, sploh pa komaj čakam poletje, da se zopet vrnem v raj...
Lotti
27. feb 2012 19:24
Pripročam ti avtokam Šimuni, na voljo imaš vsto urejenih mobilnih hišk. Plaža je prekrasna, le poleti je gužva. Je pa v bližini kar nekaj samotnih plaž. Računaj pa na kar zasoljene cene, letos so nam cene pavšalov dvignili za 25%. Se pa da letovati za kar zmerno ceno v predsezoni in posezoni. Tudi meni je drugače najbolj všeč mesto Pag, ampak, kot je že napisala Lovebeyba, razen mestne plaže nimaš preveč izbire. Sicer pa, ko si enkrat na Pagu, ga v celoti raziščeš in si najdeš najprimernejšo lokacijo za naslednje leto. Meni je po dolgih letih letovanja še vedno najljubši Šimuni, sploh spomladi in jeseni.
Yolanda
27. feb 2012 19:46
Mi smo bili lani v Vlašićih. Prijetna majhna vasica, plaža neverjetna (v + smislu), za otroke odlično. Edino me je motilo to, da ni bilo nikjer sladoleda na kepice.
Atina
1. mar 2012 6:07
Mi pa že deset let dopustujemo v Povljani, dokaj mirna vasica odmaknjena malo od mesta Pag, plaža čudovita, sploh za otroke.Toplo priporočam..Mmmmm,komaj že čakam,letos počitnikujemo 2x.
Lp
Črnica
1. mar 2012 13:50
hvala za odogvore
katarinabarbaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci