18. feb 2017 8:21
Sprva sem kar veliko gledala, potem se pa človek naveliča. Zdaj tja zaidem po naključju. Nekatere kuharje pogrešam, tudi oddaje (Ljubišo Stanišića naprimer, ki živi in dela na Portugalskem in je predstavljal tamkajšnjo kulinariko, a na prostem, ne v kuhinji pod streho).
Spomnim se evforije, ko je bil v LJubljani Rudolf. Sem se srečala z njim, še posvetilo mi je napisal, ena od članic kulinarike pa je naslednji dan potem kuhala z njim na prostem, ko je bil v Ljubljani dogodek ob njegovem obisku. Meni je Rudolf že malo čez glavo zrasel, človek se z leti naveliča.
Včasih pogledam Okus, predvsem zaradi Bourdaina in Nigelle, tu in tam Novozelandce, ki jih je mopsika omenila, zelo mi je všeč Yoli, pa Gabriele Sponza in oni drugi Turek, Maksut. Pa Rachel Koo, ker se tako rada sladka. In še kaj bi se našlo.
Ne vem pa, ali ste opazile, da se na 24kitchen pojavlja tudi Slovenec, Primož Dolničar, v oddaji Z vrta na mizo? Prav lepo je videti, da se med vsemi znanimi kuharskimi imeni pojavlja tudi Slovenec.
mamamia