Mygrace
sporočila: 6506
9. jun 2012 8:52
In še nekaj iz enkratne serije Jelovnici izgubljenog vremena:
MygraceMygrace
9. jun 2012 8:52
In še nekaj iz enkratne serije Jelovnici izgubljenog vremena:
Mygrace
9. jun 2012 9:26
Mygrace: Full hvala hvala za link. Sem zadnjih par tednov v razmišljanju o takšnem kosilu. Sedaj imam pa lepo video recept in še razlago o zgodovini te zanimive jedi. HVALA
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
9. jun 2012 10:13
JA RUDOLF JE ZAKON
malosladkornica
9. jun 2012 11:19
Jaz vedno bolj pordko gledam ta program... mogoče enrkat na tri dni, ko gledam tv pustim več kot 5 minut, ker so skos ene reklame, pa stvari, ki ne spadajo na ta kanal..
10. jun 2012 21:14
Navadil sem se pisati brez šumnikov in nisem vedel da bo po celeme mojem komentarju pravopis imele glavno vlogo. :)
Mr_Metal
11. jun 2012 9:42
Mr_Metal, niso samo šumniki, težko je v prvo sploh razvozlati, kaj hočeš povedati. Jaz ne dvomim, da si dober kuhar, ampak pri slovenščini si pa precej manjkal, a?
naor
Mygrace
11. jun 2012 9:48
Naredi popravo, Metal
Mygrace
11. jun 2012 19:19
Joj, Mr.Metal, zelo sem se trudila in obupala. Veš, vsi nismo okrog Lj doma, da bi to razumeli. Če bi ti jaz kaj v moji prleščini,oplemeniteni s koroščino, na način pišikaoštogovoriš napisala tako tirado, kot si jo ti nam, bi se tudi pritoževal. Še vedno pa me zanima tvoje cenjeno mnenje o Rudolfu in programu.
Lep pozdrav
marjja
13. jun 2012 13:46
@ mr Metal: js nism glih mlada ampak use zastopm, tko da ni panike. se pa strinjam s tvojmu mnenjem. rudolf je bl eksotičn tip, enim je ušeč, drugim ni. kar se tiče takih oddaj: men je đejmi zakon. pa rudolf nnkol nč ne dela brez mesa, pa ful preveč hrane nabaše na en krožnik.
ps: kulinarika je zlo fin forum in si sms varinate pisanja ne morš privoščt kr tko.
13. jun 2012 15:24
Uuu, bemtiduš, Tomorrow, razturaš z velikimi začetnicami... Vauu.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Rižota brez filtra