25. feb 2012 22:35
Zanimivo opažanje , carsolina .
A jaz , budalo , mu pa pod prste gledam , kaj dela ...
manca51
25. feb 2012 22:35
Zanimivo opažanje , carsolina .
A jaz , budalo , mu pa pod prste gledam , kaj dela ...
manca51
25. feb 2012 22:46
hehe jaz pa komaj cakam da se obrne in sprehodi do hladilnika :)
carsolina
25. feb 2012 22:53
men je dobro, ker ima izbiro jedi, ki so mi dosti pisane na kožo... medtem ko za določene oddaje kot so hrana in vino ipd to ne morem rečt! pa tud rudolphs bakery je kul. ko se ne sekira če nekaj ne rata čisto kot si je zamislil. simpatično... se zgodi tudi nam....večkrat ;)
www.mojalbum.com/naredilaana
25. feb 2012 22:58
Ojej, jaz pa sploh nisem vedela, da ta program lahko gledate tudi v Sloveniji. Sem mislila, da ga lahko samo tukaj (na Nizoemskem) vidimo. No, meni je najbolj vsec oddaja Taste of life s Rudolphom in Stello.
Lp Meta
25. feb 2012 23:02
mientje zivis na nizozemskem???? ah kako ti zavidam...pa ne samo zaradi rudolpha...obozujem nizozemsko, bila enkrat v amsterdamu in bredi...komaj cakam da grem spet...tokrat direkt k rudolfu v tilburg....kdo bi rekel da jih ima ze 44?
carsolina
25. feb 2012 23:42
Manca51, zadnji čas je da pogledaš še kam.
Ma ne, saj ni kak desc, sploh ni moj tip, ima pa neko toplino, karizmo, rad dela kar dela in to ga dela lepega. (dela,dela,dela) In pri mizi se zna obnašat, pa še gentleman povrhu.
A mogočekdo ve,kako da je včasih vmes kakšna hrvaška reklama?
mejačka
25. feb 2012 23:50
ma ni hrvaska ampak srbska...v srbiji tudi vem da gledajo, tako da lahko da gre preko njihovega kanala/serverja ali karkoli...jaz imam sicer digi paket od elte in kolikor vem, ima lastnik elte tudi v banjaluki v bih kabelsko, tako da lahko da je vse povezano...ne vem
carsolina
26. feb 2012 0:00
Mejačka ,
manca51
26. feb 2012 4:38
mejačka je napisal/a: |
A mogočekdo ve,kako da je včasih vmes kakšna hrvaška reklama?
|
Zato ker so to programi za JV Evrope.
nola
26. feb 2012 7:57
Naš TV provider nam ne omogoča 24kitcken, gledam pa pogosto TLC, oddajo Kitchen Boss. Tisti Itlijan je prav simpatičen in kuha v glavnem zelo mikavno italijansko hrano. Vse se vrti okrog njegovih spominov na svojo familijo in na Italijo.
SweetieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Brownie z marelicami