3. apr 2013 15:52
Ja, ampak od Lorraine in Donne se oddaje ponavljajo, Rudi ima nekaj novih- ja, tudi jaz rada gledam ta program- mi pa ne sedeta tista blond in črna, ki kuhata maroške jedi-ti dve mi res ne potegneta pa italijan
anibas
3. apr 2013 15:52
Ja, ampak od Lorraine in Donne se oddaje ponavljajo, Rudi ima nekaj novih- ja, tudi jaz rada gledam ta program- mi pa ne sedeta tista blond in črna, ki kuhata maroške jedi-ti dve mi res ne potegneta pa italijan
anibas
3. apr 2013 18:57
Meni je zanimiva Annabel Langbein, pa francoz z obročkom , pa Donna Hay, Lorraine pascal, ...tudi ostali, od vsakega se nekaj naučim. Zanimiva so mi potovanja po svetu, brez Rudolpha pa ta oddaja ne bi obstajala.
Nekaj receptov sem preizkusila, bučna juha od Donne Hay - Njami. Najbolj mi je všeč, ker se marsikaj novega naučim....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
3. apr 2013 22:24
Kakšno dvoličnost zganjate. Če ste Ani Kuha očitali nesposobnost, nespetost las, kam naj potem uvrstimo Donno Hay z njeno grivo in tikovskim omahovanjem po njeni kot laboratorij prazni kuhinji? Kakršno je tudi njeno kuhanje, prazno in prežvečeno. Poleg tega je še štorasta pri vsakem opravilu, ki se ga loti, za moje oko veliko bolj kot Ana Kuha.
Najbolj grozno pri celi stvari se mi pa zdi, da Bourdain ni niti enkrat omenjen na celih 21ih straneh. Celo iskalnik na Kulinariki ne najde niti enega samega zapisa o njem. Saj ni vse v receptih, teh je vsepovsod dovolj in preveč. Mogoče se pa zaradi takega odnosa do kulinarike pojavljajo trije recepti na teden s tuno in makaroni.
Commis débarrasseur
4. apr 2013 5:59
zzak1977 je napisal/a: |
Najbolj grozno pri celi stvari se mi pa zdi, da Bourdain ni niti enkrat omenjen na celih 21ih straneh. Celo iskalnik na Kulinariki ne najde niti enega samega zapisa o njem. Saj ni vse v receptih, teh je vsepovsod dovolj in preveč. Mogoče se pa zaradi takega odnosa do kulinarike pojavljajo trije recepti na teden s tuno in makaroni.
|
4. apr 2013 8:46
Ni res, da Bourdaina nihče ni omenjal na teh straneh, jaz sem ga pred časom (ko se mi je temeljito zasr** z norčevanjem iz žive hobotnice medtem, ko jo je jedel, "it's already dead, it's just too stupid to know it"). Ne rečem, da ne pokaže tudi zanimivih stvari, po njegovi zaslugi so Azori ena od mojih naslednjih počitniških destinacij (če ne letos, pa drugo leto), ampak osebnostno ga pa ne prenašam - veliki beli moški, ki lahko kupi vse, gre povsod in ozmerja kogarkoli. Si pa predstavljam, da se nekateri tipi nanj palijo, tako kot na Berlusconija, pač role model alfa samca, kakršni si sami ne upajo biti, pa bi radi bili. Recepti za makarone s tuno pa... least said, soonest mended, kot bi rekla draga gospa Lipton iz You Rang, M'Lord. lp, proxima
4. apr 2013 9:53
Ahahahaa zzak!! Tudi za donno mi je bilo cudno zakaj se samo meni ne zdi kaj prida od kuharce. Prav grozno mi je kok je naucena in se sol odmeri s poravnano zlicko. To pretirano merjenje in nezanasanje na okus me kar odvraca. Hrana mi ne deluje okusna... Anthony mi je kdaj zanimiv ampak sem ga tud nehala gledat ker se mi ne zdi iskren. Prav zanalasc zganja dolocene fore samo da ohrani kao aroganten odnos. Pa se tocn vidi da ni tk mislu ampak zarad oddaje kaj takega rece. In tud pripovedovanje med oddajo je dostikrat zelo ocitno prebrano kar si ni sproti zmislu. So vnaprej nastudirane fore in prav isce situacijo da bi uporabil kaj je pametnega naumil da bo ljudem smesno. Men pa ni vec. Ocitno bi mogla knjigo brat samo zdaj bi jo tezko brez takih obcutkov brala. Pac zdi se mi eden tistih ki v prisili zganjajo fore, ki zato niso vec smesne :s
4. apr 2013 10:46
Antonya nisem omenjala, ker ni kuhar, je pa zanimivo gledat njegove oddaje. Donnine recepte pa sem preizkusila in jo lahko pohvalim. Mi je pa z enostavnostjo že bolj všeč kot Anqelique, ki vse zakomplicira in se mi je sploh ne da gledat. Sicer pa jaz opazujem jedi in si zanimive recepte zapišem. Včasih je enostavno najtežje skuhat in me prav zato zanimajo novi trendi in okusi. Sem pa zadnjič opazila, da ima Rudolf v svoji kuhinji precej navlake, če že ima Donna vse sterilno. Ampak meni je njena kuhinja s pogledom na morje prav všeč. Kot tudi Annabelina. In četudi je Yulisima nasploh kičasta so njene jedi zanimive.
Lahko pa pohvalim, da imajo dobre snemalce. Všeč mi je tudi, da se oddaje spreminjajo kljub številnim ponovitvam in pojavljajo novi obrazi.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
4. apr 2013 11:16
proxima je napisal/a: |
... veliki beli moški, ki lahko kupi vse, gre povsod in ozmerja kogarkoli. Si pa predstavljam, da se nekateri tipi nanj palijo, tako kot na Berlusconija, pač role model alfa samca, kakršni si sami ne upajo biti, pa bi radi bili. |
Točno to, bolje se ne da povedati. Ima pač vsak svojo ciljno publiko.
Sonja
4. apr 2013 12:03
no, overall...fino mi je gledati 24, če ni nič drugega po tvju.. da bi se vsedla pa gledala, so pa meni samo jamie, lorraine in rudolf.. nekako ne prebavljam amaterjev (nenad, mlada italijanka, yulisima, cake boss buddy v kuhinji - za okraševanje tort ne rečem,ampak se mi zdi da požanje večino slave njegove pekarnice, čeprav so ponavadi drugi odgovroni za lep izgled, on je pa tečen ko d**** ipd), ki po možnosti imajo še manj pojma o hrani kot jaz... pa me ne brigajo predpasniki ipd.. ampak ko se točn vidi kdaj je hrana okusna in kdaj ne. in v večini primerov mi ne potegne...rudi te pa spravi v dobro voljo, ker je skos nasmejan.. čeprav peče dosti bolje kot pa kuha.
4. apr 2013 13:33
proxima je napisal/a: |
Ni res, da Bourdaina nihče ni omenjal na teh straneh, jaz sem ga pred časom (ko se mi je temeljito zasr** z norčevanjem iz žive hobotnice medtem, ko jo je jedel, "it's already dead, it's just too stupid to know it"). Ne rečem, da ne pokaže tudi zanimivih stvari, po njegovi zaslugi so Azori ena od mojih naslednjih počitniških destinacij (če ne letos, pa drugo leto), ampak osebnostno ga pa ne prenašam - veliki beli moški, ki lahko kupi vse, gre povsod in ozmerja kogarkoli. Si pa predstavljam, da se nekateri tipi nanj palijo, tako kot na Berlusconija, pač role model alfa samca, kakršni si sami ne upajo biti, pa bi radi bili. Recepti za makarone s tuno pa... least said, soonest mended, kot bi rekla draga gospa Lipton iz You Rang, M'Lord. lp, proxima |
Sem pričakoval točno tak odziv in sem ga dobil. Pa še res je.
Tip ki vključi poleg hamburgera QOTSA je in bo vedno moj idol.
Glede hobe, se valjam po tleh, kot je bannanna omenila smo lahko videli kakšen je v resnici v epizodi s pasavcem.
Upam, da mi je nekaj oproščenega, ko sem odlrito priznal, da sem tipičen moški wannabe šovinist. Na Berlusconija imam pa malo drugačen pogled.
Commis débarrasseur
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato