16. jun 2012 13:04
jaz imam kabelsko pa ga ne najdem
mali kuhar
16. jun 2012 13:04
jaz imam kabelsko pa ga ne najdem
mali kuhar
16. jun 2012 14:53
Mislim, da vsi operaterji ponujajo različne pakete TV programov. Paket S je najosnovnejši, brez doplačila in nudi najmanj programov. Oglej si na internetu kaj ponuja paket M, ki je že obširnejši, v paketu L pa so vsi programi, ki jih tvoj operater ponuja. Med njimi zagotovo tudi 24kitchen.
zeta
17. jun 2012 11:42
Meni na Jamie ni več všeč, ker sploh ne kuha več, ampak samo še izobražuje. Oddaje z njegovimi šolarji in prepričevanji Američanov so živ dolgčas, naj že spet kaj SKUHA!
Rudolph je samo še ob torkih in četrtkih, premalo :(
Mi je pa všeč, ker zna marsikaj skuhati z malo osnovnimi sestavinami. Jamie za moje pojme uporablja preveč masla in dišavnic. Saj da v vsako jed vsaj pol kocke masla in več pesti zelenja. Ne vem no, kar je preveč je pa preveč.
Sicer pa ima Rudolph vitiligo, od tod verjetno tudi v osnovi pobeljeni lasje.
lartep
26. jun 2012 16:40
Eno pomoč bi potrebovala,sploh od naših slaščičark...na programu 24kitchen ,se občasno vrti reklama ene mlade kuharice Lorraine Pascale...v uvodni špici je nekje proti koncu na hitro pokazana torta,ki je okrog okrašena kot z eno rdečo mrežo.. gel-marmeladna mi deluje..rada bi poznala postopek izdelave te "mreže"..saj mogoče mi ne bo uspela..toda res me mika jo naredit.
Hvala za vsakršen odgovor..
Vrtejbenka
26. jun 2012 16:49
Če se ne motim je bila oddaja z izdelavo te torte včeraj na sporedu. Gledala sem jo tako mimogrede. Tisto rdeče je nekaj takšnega kot masa za bonbone, ker je iz ostankov naredila liziko.
Upam, da je kaj v pomoč.
lenčika
26. jun 2012 17:08
Obod je iz sladkorja, vode, glukoznega sirupa, vanilije in rdečega barvila. Skuha se karamel, dekorativno na nese na peki papir ali silikonsko podlago in še toplo se ovije okrog torte. Ko se ohladi je to popolnoma trdo, tako da je verjetno treba sneti preden torto režeš. Skratka zadeva je sila nepraktična.
Dodatna težava je, da glukoznega sirupa pri nas baje ni za dobiti.
Vesnuska
28. jun 2012 10:55
Ali je kdo opazil, katere znamke je parna pečica, ki jo uporabljajo Rudolf in ostali. Včasih jo vidim in se mi zdi dosti majhna. Pa bi si rada poiskala kakšne podatke o pečici in ceno in kje bi lahko kupila...karkoli...hvala že vnaprej,D
darcy1
28. jun 2012 14:49
heh, jaz sem jim kar mail poslala z vprašanjem o pečici, pa da vidimo kaj bodo odpisali
Maxi25
28. jun 2012 15:12
heh, jaz sem jim kar mail poslala z vprašanjem o pečici, pa da vidimo kaj bodo odpisali
Maxi25
28. jun 2012 15:13
ok, dobila sem odgovor, da mi ne morejo odgovorit...
Maxi25Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Evitine Jakobove pokrovače
Pečenice na leči