8. jun 2014 19:22
Vrtejbenka je napisal/a: |
Lažje je če ti pošlje kar po "poštnino plača prejemnik"...tako da Zzak ne plača nič poštnine,pač pa jo ti poštarju ob dvigu paketa.
|
Nikita
8. jun 2014 19:22
Vrtejbenka je napisal/a: |
Lažje je če ti pošlje kar po "poštnino plača prejemnik"...tako da Zzak ne plača nič poštnine,pač pa jo ti poštarju ob dvigu paketa.
|
8. jun 2014 22:48
Cela štala. Ne bom pakiral knjig, nimam kam. Prevzem v Grosuplju ali dostavim na gorenjsko v bližini avtoceste. Dodam še nekaj knjig in igrač v roku nekaj dni, danes nisem uspel.
Commis débarrasseur
9. jun 2014 0:36
Nikita je napisal/a: | ||
|
Omogoča pa pošta storitev "plačilo po povzetju", to seveda tudi za fizične osebe. Uslužbenec stehta pošiljko, na obrazec se vpriše znesek poštnine (ali pač še druga vrednost paketa, če ste tako dogovorjeni) , sicer od oddaji poštnino plača pošiljatelj, vendar pa dobi denar nazaj, ko je pošiljka dostavljena in naslovnik plača označeni znesek poštarju. Denar prejme pošiljatelj dan kasneje od svojega poštarja.
Zelo preprosto.
Mojca
9. jun 2014 11:30
Če jih Sweetness Bakery ne bo mogla prevzet, jih z veseljem pridem iskat jaz.
roža
9. jun 2014 12:39
roža je napisal/a: |
Če jih Sweetness Bakery ne bo mogla prevzet, jih z veseljem pridem iskat jaz.
|
Roža, kar izvoli. Sem iz Prekmurja. Sicer grem v sredo v Ljubljano, ker ima mali tekmovanje, vendar sem odvisna tudi od drugih, ker gremo s šolskim svtobusom. Tako, da...
Roža, želim vam prijetno branje. :)
Sweetness Bakery
9. jun 2014 17:39
Kot je opisala mamaF, imam tudi jaz izkušnje s plačilom po povzetju in je v takih primerih najboljša možnost. Pa še kakšen dan paketk počaka na pošti, če je to potrebno.
Lp
slivovi cmoki
12. jun 2014 21:43
Zzak najlepša hvala za prijaznost in podarjeno!
Sweetness Bakery tebi pa hvala za lepe želje!
roža
14. jun 2014 16:15
Spet mi je ostalo nekaj kupončkov za DM iz knjižice ugodnosti maj/junij, vsi za 50% popusta, veljavni so do 15.7.:
Fa peneča kopel 500 ml, Fa ženski ali moški dezodorant, Afrodita body slim garcinia gel proti celulitu, Hawaiian tropic olje za intenzivno zagorelost z vonjem kokosa ZF 6, Nivea sun protect & refresh sprej za zaščito pred soncem ZF 20, Kiss utrjevalec za nohte, Dettol no touch avtomatski dozirnik mila, Syoss oleo barva za lase, 50% na nakup izdelkov got2b, Vademecum pro vitamin zobna krema, 50% na nakup ustne vode, Nutrilab nutri Q10, Natural earth mangosteen, Silan mehčalec za perilo 1l, Bref duo aktiv 60 ml, glade avtomatski osvežilec zraka, Ajax čistilo za kopalnico ali kuhinjo. Če kdo potrebuje katerikoli kupon, pišite na ZS. Jaz jih ne bom porabila, pa se mi zdi škoda, da bi šli v reciklažo.
NaturensGalleri
Sporočilo je spremenil(a) NaturensGalleri dne 14. 2014 19:53
6. jul 2014 20:21
Ob dobrovoljnosti moje hčerke, da se loči od veliko igrač, sem imel namen "zaslužek" nameniti za eno novo. Pa ni interesa za cel komplet. Tako, da podarim nekomu, ki bi mu prišlo prav in si mogoče ne more privoščiti.
Commis débarrasseur
6. jul 2014 21:08
zzak1977 je napisal/a: |
Ob dobrovoljnosti moje hčerke, da se loči od veliko igrač, sem imel namen "zaslužek" nameniti za eno novo. Pa ni interesa za cel komplet. Tako, da podarim nekomu, ki bi mu prišlo prav in si mogoče ne more privoščiti.
http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/igrace/
|
res lepo pa vse lepo ohranjene igrače. Kakšen otrok jih bo res vesel
blossomKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Marmorni sladoledni sendviči