Ežojevo potovanje v peru

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

7. mar 2012 15:33

Oh, ni prav da tolk okrog hodi.

zeta

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4744

7. mar 2012 15:46

Se spomnim, da je ežoj vedno unga turista slikal, ki je noge namočil v vodo, kamorkol je do zdaj šel. Tokrat pa nič. Pa, kot piše proxima, včasih se je javil po 2 x dnevno, zdaj enkrat, pa še to kar slike lima in jamra, da ga un prst za tipkat boli...ni pa natančen in ne pove, kod tipka.

Sicer pa, glede na vse tiste živali v tamkajšnjih vodah, mora res mal pazit, da ne pride nekak tako očofan domov.

Ognjič

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

7. mar 2012 19:52

Tudi jaz te nič ne berem.  Sicer je že čas, da se vrneš, že dolgo nisem bila v knjižnici, so se že pritožili, da berem samo eno zvrst literature.

( Drugače pa na vrtu ti že raste plevel in  se veselo razmnožujejo )

kobra 1

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17817

7. mar 2012 19:57

kobra 1 je napisal/a:

( Drugače pa na vrtu ti že raste plevel in  se veselo razmnožujejo )
kobra 1

Pa zlate   tudi že , pa se že pripravljajo na X , samo še na dež čakajo.

rimljanka

mojcazala  

član od: 6.1.2011

sporočila: 112

7. mar 2012 21:19

waauuu...lepe slike!! bi človk kr spokal pa za tabo prišel...(zdej  k že vse obvladaš bi prav prišel vodič) ;)

mojcazala

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

7. mar 2012 23:19

Matr, pretiravate, da je kaj. Kaj se mi je zgodilo danes? Saj veste, da večkrat zjutraj grem uživat v joggingu. Danes v parku, ne morem verjamet, un japonski turist. Kaj pa ti tukaj? Uživam v joggingu! A te lahko slikam............ lahko............. a pomahaš našem kulinaričnem sociedadu, pomaha, evo:

pa še ena iz parka:

A, ja: Vsem na kulinariki in ( širše ) voščim praznik, osmi marec.

S kančkom žlehtnobe: praznujte dokler lahko, danes sem slišal na televiziji, da evropska unija pripravlja revizijo koledarja, ukinja se osmi marec ( takoj po sedmem marcu bo deveti ) kakor tudi prvi maj, takoj po 30 aprilu bo drugi maj. ne spodobi se, da v sedaj zveličavnem sistemu imamo take arhaične praznike

ežoj

ežoj  

7. mar 2012 23:32

Tist prej pa nisem 100% ziher, tako sem jaz razumel. Novem koledarju se bo reklo Miltonov koledar, po Milton Friedman, guruju kapitalizma, čigar učenje se lahko strne v: bogatim vse privilegije ( predvsem znižanje davkov ) reveži naj crknejo od lakote. če so leni ( moja interpretacija njegovega nauka ). Pa če smo že pri kapitalizmu, evo kako so videti ograje v kapitalizmu:

No, še nekaj, da popravim grenak okus, pa seveda poseben pozdrav sošolkam na faxu in el profesoru, danes zadnjič manjkam, prihodnjič se vidimo:

ežoj

ežoj  

7. mar 2012 23:47

Takole po delih pošiljam, ker se mi rad zgodi, da besedilo izgine.

Ko človek gre daleč od doma, si moraš delček doma ustvarit tam kjer si. Pregovorna je moja redoljubnost, delček doma si ustvarim kar na mizi, v sobi hostla:

Pa, drugač, sploh ne vem, kaj vam je s to tržnico v Iquitosu, tržnica kot tržnica, kot je recimo tržnica v mostah. Si predstavljate, recimo dragičko, ona je doma tam nekje v bližini tržnice moste. Sobota, gre nabavljat, na tržnico, seveda. Gre mim pumpe ( saj je zraven pumpe doma, a ne ):

ah, saj itak ni mislila zakurit, gre naprej, začne deževat.

ežoj

ežoj  

7. mar 2012 23:58

Matr, kaj pa zdej, a vzame taxi:

ah, saj bo nehalo,............... ali, da gre z avtobusom:

ma, ne saj je čist v bližini.

ežoj

ežoj  

8. mar 2012 0:09

Dragička ( recimo ) tuhta, kaj naj kupi za kosilo, pa nekaj bi mogla pojest, le kavo je spila, pa pride na trg.............. uf, uf, ravno pečeni:

a so frišni, vpraša dragička,............ ja seveda, a ne vidite, da še migajo:

dragički mal nerodno priznat, da nima očal s sabo, kar verjame, da migajo............. dve palčke bom vzela, pa nič zavijat, bom kar tukaj pojedla.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti