22. feb 2012 3:49
včasih sprejme le eno sliko, torej:
ežoj
22. feb 2012 3:49
včasih sprejme le eno sliko, torej:
ežoj
22. feb 2012 3:50
Za ljubitelje šavja:
ežoj
22. feb 2012 3:57
S podobno ladjo naj bi jutri že odplul za Iquitos ( hamaco že imam ):
ežoj
22. feb 2012 5:02
hehe, presneto zanimivo.
Hamaco za na ladjo, da ne boš trdih tal z ritjo gulil, ali pa na znucanih jogijih bolhe hranil. Torej predvidevam da te bo viseča mreža v spanec zagugala :D
22. feb 2012 9:24
naor je napisal/a: |
Ljubica, tvoj emšo se ne spreminja, v tej enačbi je spremenljivka čas. Le ta pa hitro beži in sledi pusti. naor |
He he ... sam mi je hecno tako napisat, ker je tako vedno govorila moja stara mama (da se njen emso cisto nic ne spreminja, samo ta smotani svet okoli nje se prehitro vrti ... ha ha).
Eni mladi po emso-tu, drugi po srcu
ursus_le
22. feb 2012 11:22
ursus_le je napisal/a: |
...Eni mladi po emso-tu, drugi po srcu |
Predvsem je ta drugi del pomemben, pa tudi sami lahko vplivamo na to, ker na to kako čas leti pa ne moremo, žal ali na srečo.
zeta
23. feb 2012 5:17
Ker se še vedno ni oglasil, me skrbi, da so ga že kake Amazonke ugrabile in se zdaj izživljajo. Boge punce
VanjaMygrace
sporočila: 6506
23. feb 2012 5:45
Je lepo napisal, da se kake 4 dni ne bo javljal , je pa mahal z ladje danes ponoči, sem vidla na Google Earthu.
Mygrace
23. feb 2012 9:39
Uau, ežoj ravnokar je bila na Travel channel oddaja o perujski Amazoniji.
Od Pukallpe plovba do Iquitosa in potem plovba po različnih pritokih Amazonke, skozi deževni gozd.
Ogromnorazličnih živali: kajmani, piranhe, papige, lenivci...
Ta oddaja mi je še malo bolj približala tvojo pot.
Fajn se imej!
rosie
23. feb 2012 9:46
Usus, kaj bi ti bilo hecno pisati, najbrž bi ti lahko bila babica, tako pač je. Uživaj svojo mladost.
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci