Ežojevo potovanje v peru

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

9. mar 2012 23:03

Barbara, pa nobenem povedat, da je terasa zasekljena, notr pa fajn ogrevaš!

Pa drugaš, kaj vse doživiš. Tam na enem forumu me obtožujejo niti ne vem česar vse, da menda barvam rožice. Danes ko sem bil na joggingu, grem tiste rožice spet slikat, morda dobim kako, ki ravno spreminja barvo. Dobim edino tole:

spodaj so različnih barv

spodaj so odpadli cvetovi, so le rdeči, verjetno rožica s starostjo spremeni barvo, kot je rim. enkrat omenila.

ežoj

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4549

9. mar 2012 23:13

Buhvej, katero rožco si videl pri zadnji sliki....

lp

mzm

ežoj  

9. mar 2012 23:18

Spet ste me čist zmešali, da ne vem kako in kaj! A sem pravil tisto, ko sem prišel iz džungle? A, da nisem? Ma ne morem verjamet, pa kakjo je to možno? Po moje me neki vlečete! A da res nisem? Če pa ste me čist zmešale. A, ja, najprej v džungli: veliki lovec na krokodile:

in:

Tole pa tudi ne moreš verjamet. Pridem jaz iz džungle, ko un japonski turist: kaj pa delaš............. namakam noge v Amazonki......... a se nič ne bojiš onih zverinic vodnih........... pravijo, da jih tukaj ni..........., te lahko slikam........... lahko, a mal pomahaš za naš kulinarični sociedad.......... pomaha, evo:

ežoj

ežoj  

9. mar 2012 23:34

Uf, moramo videt kaj bo dragička zbrala, tista slika verjetn ni res, hoče me zmest ( ne dam se jaz kar tako )

nikakor se ne more odločit, same dobrote ................

ežoj

ežoj  

9. mar 2012 23:49

Pogleda na drugo stojnico, in se takoj odloči; pečeni mohank in juha iz krokodilovega repa:

sam še, da pogleda kremplje: po krempljih se pozna če je star!

Evo, in dragička je opravila nakup, skor tako, kot bi nakupovala na tržnici Moste, a ne?

Tole bi za enkrat bilo to iz Peruja, jutri se verjetno ne bom oglasil, pakiram, let je deset pred osmo zvečer ............... prihodnjič se oglasim verjetno v ponedeljk. Onim, ki morajo vedet: V Ljubljani sem v nedeljo nekje okrog desetih zvečer, polet iz Pariza.

Ko pridem, morda še par besed in par fotk iz džungle, če pravite, da se nisem nič oglasil.

Lep pozdrav !

ežoj

irena66  

član od: 22.4.2009

sporočila: 747

10. mar 2012 10:12

Ežoj, srečno pot domov.

Upam da nam boš zaupal še kakšno zanimivost, ko se vrneš.

Šrečno.

irena66

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

10. mar 2012 10:12

Ežoj , da si le srečno prestal tudi vse, kar si nam zamolčal .   In  za današnji moški praznik  .

Cila

ežoj  

11. mar 2012 17:43

Evo, spet jaz,

en expectacion vuelo por Ljubjana, iz Pariza. Tile francozi se neki omehčali, in dajo 15 min interneta zastonj. Še moram počakat dve uri, do poletra ( matr, kolk vas je to moglo zanimat ).

lp iz Pariza

ežoj

rosie  

član od: 15.9.2007

sporočila: 1141

11. mar 2012 17:48

ežoj, dobrodošel

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti