8. feb 2012 18:53
Na lastni glavi preizkušeno - limona in sonce ne delujeta na vseh laseh. Na mojih zanesljivo ne, pa najbrž še na kakšnih, četudi po naravi nisem prav zelo temnolasa (to so bili moji predpubertetniški poskusi svetlenja las - moj brat je z morja vedno prišel svetlo - ampak res svetlo, skoraj belo blond, jaz sem pa lahko z llimono na glavi ure in ure sedela na soncu, pa ni bilo popolnoma nobenega učinka, razen glavobola).
Če hočeš imeti tako blond lase, kot jih ima Scarlett Johansson na tej sliki, lahko to narediš samo tako, kot je to naredila Scarlett Johansson, namreč, z običajnim beljenjem z vodikovim peroksidom. Ni druge, iz rjavih las platinsastih ne moreš dobiti drugače, kot da razgradi'š pigment, in to lahko narediš samo z močnim belilom. Zato, cvetka, ti toplo priporočam, da se prepustiš izkušeni frizerki in pač investiraš, kolilkor je treba, ker se splača. Da lasje ne bodo uničeni in slamnati, bodo v dobrem salonu znali poskrbeti in ti bodo tudi svetovali, s čim jih moraš potem negovati, da bodo kolikor se da dolgo lepi in v ne preveč katastrofalnem stanju.
Sonja