Pozdravljeni,
ste oddali vlogo za olajšave pri dohodnini?
lp
mehurček
Pozdravljeni,
ste oddali vlogo za olajšave pri dohodnini?
lp
mehurček
6. feb 2012 16:28
če ne spreminjaš in hočeš imeti isto kot lani, ti ni potrebno oddajati vloge
Imam prav?
kleo
6. feb 2012 16:30
ali se lahko odda še danes na pošti?
mehurček
6. feb 2012 16:44
ja, pošta velja, samo pošlji priporočeno...
Lotti
6. feb 2012 18:59
Mi vedno naredimo okvirni izracun in ker med letom ne uveljavljamo druzinskih clanov dobimo za 3 otroke veliko nazaj. Poslali smo danes priporoceno.Imamo sicer 2 studentki, ki se kljub zasluzku splacata kot vzdrzevanI.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
6. feb 2012 19:16
Lahko se odda preko e-davki, če imate veljavni cerifikat.
Lijana
6. feb 2012 21:12
Ker ne prijavljate med letom, kreditirate s tem državo. Če bi ta denar kam drugam vlagali, bi lahko imeli višji donos, že samo na banki je nekaj obresti; od države pa nič, samo vaše preplačilo vam vrnejo.
Lakica
7. feb 2012 20:16
kleo je napisal/a: |
če ne spreminjaš in hočeš imeti isto kot lani, ti ni potrebno oddajati vloge Imam prav?
|
To smo tudi mi mislili in lani nismo poslali. Pa ni bilo res. V olajšavo niso dali prav nobenega od vzdrževanih članov. Tako da smo letos vseeno poslali, čeprav je enako kot lanil.
Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
7. feb 2012 20:36
Če imaš otroke- druge vzdrževalne druž.člane prijavljene med letom, ti vloge ni potrebno oddajat. V kolikor pa jih nisi imel prijavljenih, ali pa si imel le del leta, potem moraš oddat vlogo, da ti jih upoštevajo. Če je nisi oddala do danes (lahko probaš še preko e-davki), ti pride v poštev, da se pritožiš na izračun dohodnine in to zahtevaš naknadno.
Valerija
vn1983Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Hrustljava solata