5. feb 2012 19:31
limnol je napisal/a: |
Hehe, potem sem pa sploh polna življenja in ni razloga za kakršne koli spremembe.
|
Hehe, kaj pa če krvno grupo menjaš?
mamamia
5. feb 2012 19:31
limnol je napisal/a: |
Hehe, potem sem pa sploh polna življenja in ni razloga za kakršne koli spremembe.
|
Hehe, kaj pa če krvno grupo menjaš?
mamamia
5. feb 2012 20:15
Mene samo čudi, da je pa čist vseeno, al imamo Rh+ al Rh-. Ker si nekako težko predstavljam, da ni vseeno al imam A al B al O al AB, je pa vseeno al imam Rh+ al Rh- . No, morda me kdo razsvetli (joj, Bojan, manjka smeško za žarnico, tako klasično, z žarilno nitko, pardon, menda se mora reči sijalka).
rimljanka
6. feb 2012 18:20
Sijalke z žarilnimi nitkami bodo vsak hip v celoti prepovedane - da ne bo imela kulinarika nazadnje problemov še z okoljskim ministrom... Ampak ta z menjavo krvne skupine pa ni slaba, če bi hotela, da bi bila zame primerna hrana tista, ki mi je tudi najbolj všeč, bi pa mogoče res kazalo poskusiti. Kam naj torej pošljem prošnjo, ali moram priložiti sliko in kolek ali delajo to kar tako, po Paypalu?
Sonja
6. feb 2012 20:22
Ah, limnol, saj tud okoljskega ministrstva ne bo več.....(nič ne bo več, kot je prej bilo......
rimljanka
17. jan 2013 20:49
obujam temo, ker je polna pajčevine...
torej kaj jeste, recimo za zajterk?
cokolina
18. jan 2013 2:35
Rimljanka, dober odgovor.
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Hoppy brioš