Ali je kdo gledal oddaje The Incurables na programu Zone reality, ki so govorile o tem kako so ljudje premagali bolezni s prehrano?
paulina d
Ali je kdo gledal oddaje The Incurables na programu Zone reality, ki so govorile o tem kako so ljudje premagali bolezni s prehrano?
paulina d
3. feb 2012 20:35
Gledala sem eno ali pa celo dve oddaji iz omenjene serije oddaj. V prvi gledani oddaji je bila predstavljena ženska, ki ji uradna medicina ni znala več pomagati in ki si je s prehrano pozdravila raka. Prehrana je bila sestavljena iz zelenjavnih sokov.
Ob gledanju te oddaje (ali pa sem gledala še eno), je bila omenjena klinika Reno v Nevadi, zdravilo ali pa dodatek k prehrani Poly - MVA in pa nekaj je bilo govora o biotoksinih. Ime zdravnika, ki je tej ženski svetoval drugačno prehrano, pa je bilo dr.Shoemaker.
Prosim, napisane podatke o zdravilu ali dopolnilu k prehrani vzemi z rezervo, saj nisem prepričana, da sem si vse pravilno zapomnila (sem starejša in že malce pozabljam). Ime klinike in zdravnika pa je najbrž pravilno. Več ti ne morem pomagati, čeprav sem oddajo spremljala z zanimanjem.
Hestia
Hestia
4. feb 2012 14:31
Tudi jaz sem gledala dve oddaji,žal mi je, da jih nisem več.Verjetno bi jih,če bi prej vedela o čem govorijo.Ko gledaš takšne oddaje in bereš o podobnih stvareh se začneš spraševati zakaj uradna medicina v svoje zdravljenje ne vključuje tudi tovrstnega zdravljenja.Morda je fermacija res tako močna .
paulina dKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoča paradižnikova juha
Hempy polenta