1. feb 2012 15:25
Seveda nimam pojma, ja. Zdi se mi pa neumno razlagati, ker kot je ena članica povedala, kdor bo prebral, bo vedel. Sem hotela nalepiti link na Slo-Tech razlago, ki je precej poglobljena, pa me je Davor prehitel. Naj bo to tudi moj odgovor torej.
Ovac, ki sledijo nekronani moderatorki, je pa na tem portalu precej. Sicer se malo oglašam, a žal ni te opcije, da bi Vendelinino modrovanje lahko izključila. Skoraj v vsaki temi. Pa če govori o otrocih, o denarju, o življenju, o modi. Gospa o vsem ve vse. Najboljše je to, ker ji pol ljudi verjame vse, kar zapiše. Druga polovica je pa tiho. Po domače povedano, razen Ežoja nihče nima tistega med nogami (ne mislim dobeseno, ker tudi sama nimam), da ji pove, kar ji gre. In mnogokrat je žaljiva, pa moderatorji ne ukrepajo.
Saj tudi to je offtopic zdajle tule, ampak tistega multivitamina ste tudi klicale nazaj, kljub izpadom žaljivk. Sem se takrat vprašala, kdo je bolj ...., tisti ki žali ali tisti, ki mu svečo držijo.
Kakorkoli, se tako ali tako redko oglašam, kogar zanima naj si pregleda še Davorjevo povezavo v zvezi z ACTO. Sicer pa zakaj ljudje ne bodo reagirali. Orwell 1984 se je zgodil, samo v zgodbi je bila napaka - ne bodo nam drugi nastavili monitorjev, da se kažemo na WC-ju ampak si jih bomo kar sami. Tako so nas predelali, da se nam zdi to še jako kul.
Miška Miša