27. jan 2012 12:44
mišzmoke je napisal/a: |
Sam ogenj je pa tako ali tako ena najstarejših, najpomembnejših človekovih iznajdb
|
Nak, ni iznajdba. Samo uporaba ognja bi to lahko bila.
rimljanka
27. jan 2012 12:44
mišzmoke je napisal/a: |
Sam ogenj je pa tako ali tako ena najstarejših, najpomembnejših človekovih iznajdb
|
Nak, ni iznajdba. Samo uporaba ognja bi to lahko bila.
rimljanka
27. jan 2012 15:14
rimljanka je napisal/a: |
Nak, ni iznajdba. Samo uporaba ognja bi to lahko bila. |
Hehe, ne vem, nisem še slišala, da bi, na primer, Marie Curie odkrila uporabo radija ali polonija.
In s požarom si takrat tudi niso kaj prida pomagali
lp
mzm
27. jan 2012 15:24
jade, jaz sem se pa že spraševala, kam si poniknila. Lepo, da si še z nami, pa čeprav te ni več toliko za brati.
kleo
27. jan 2012 16:52
jade
27. jan 2012 17:03
jade je napisal/a: |
|
Pa, da si ne boste kaj domišljali: tole je za vas , tole pa za mene .
ežoj
27. jan 2012 17:08
Kako si uganil???
jade
27. jan 2012 18:43
Bravo Frina!!!!!
jancika
28. jan 2012 17:57
Ne oglašam se pogosto, teme v forumih pa redno prebirem.Tisto guglanje, ki ga nekateri navržejo kot rešitev, ni vedno kaj prida uporabno. Verjetno ljudje tu vprašajo zato, ker se zanesejo na izkušnje članov. Odvisno od posameznika ali bo v pomoč z nasvetom in znanjem, če zadevo pozna. Moti me, da nekdo v mojem imenu odgovarja: "Da člani že nebodo podpirali lenobe, ko se pa vse najde na spletu* Če bom lahko kdaj pomagala, bom.
Upam, da so vejice prav postavljene.
28. jan 2012 20:18
Vejice so prav postavljene, opozorila pa bi na to, da se "nebodo" piše narazen (no, dopuščam možnost, da je to le lapsus calami) in pri citiranju se mi zdi, da bi bilo bolj prav, če bi napisala v taki obliki:"....da člani že ne bodo....". Lahko se pa motim, normalno.
lp
cervus
28. jan 2012 21:17
alapsus, med dvopičjem ter navednicami je presledek.
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto