30. jan 2012 8:07
Jaz tudi, pa vejic tudi nima preveč. Sama bi še eno dodala. Ampak ker ni poanta v vejicah in pikah, ampak v smiselnosti in nesmiselnosti pisanja, bi tudi sama dodala svoj piskrček (brez pokrovke, da ne bo pomote). Za moje pojme je ta forum med bolj strpnimi. Saj to sem pa tudi verjetno že večkrat napisala, sama berem tisto, kar me zanima, vtaknem se tja, kamor sama želim (včasih tudi čisto "off topic" in to tudi napišem). Ni mi pa tudi problem zastaviti vprašanja na čisto x temo, med drugim sem uspela s pomočjo foruma kupiti tudi prtljažnik za kolo, pa to nima nobene veze s kulinariko.
In meni je tale forum resnično všeč, saj drugače pa ne bi bila na njemu že 10+ let, pa tudi ne mislim, da imam zaradi tega, ker spadam po stažu med starejše uporabnike/ce foruma, na ta račun kaj privilegijev. Jih nimam. Sem takšna kot sem in nimam nobene želje po temu, da bi se spreminjala. So mi pa spremembe na forumu več kot dobrodošle, v vse smeri. Ah, tudi se mi zdi nesmiselno nostalgično gledati nazaj, ker tako kot je bilo, ne bo nikoli več. Zakaj bi pa moralo biti?
Loni Makaroni