18. jan 2006 13:15
Končano! Sem se že prijavila, kar preko Monete- hitro in enostavno ! Srečno!!! pikapolonica
18. jan 2006 13:15
Končano! Sem se že prijavila, kar preko Monete- hitro in enostavno ! Srečno!!! pikapolonica
3. feb 2006 20:27
mi lahko kdo razlozi kako se uporablja plus paket? Seveda ce kdo to ve? kuc kuc
4. feb 2006 5:53
Seveda vemo. Klikni na levi strani na Plus paket - novosti in navodila, pa izveš vse: pri iskanju se ne odpre samo en recept ampak do 200 receptov, imaš podrobno iskanje po imenu recepta, po avtorju, po sestavinah, po kategorijah, ogromno smeškov - pa še in še. Sprehajaj se po KulSlo in boš odkril/a še mnogo stvari. Naj ti bo v užitek odpreti to stran, tako kot je nam mnogim! Pridi kdaj tudi v klepetalnico, tudi tam izveš ogromno in se lahko neizmerno zabavaš v družbi prijetnih ljudi. Lep pozdrav in dobrodošel/a med pluskoti! Dušanka
15. apr 2006 22:11
Danes sem se prijavila na poskusni plus paket in je SUPER.Ne vem zakaj tega nisem storila že prej.Takoj v torek grem vplačat pluskota. Sedaj pa me v zvezi s tem zanima naslednje. ko se prijavm ali dobim položnico po pošti in ko plačam položnico kaj potem? kalcicl
16. apr 2006 9:09
Sem se že včlanila, našla pa sem tudi stran kjer je vse podrobno opisano. kalciclKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova rolada
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način