Dobila sem večjo količino brie sira, pa me zanimaali ga lahko zamrznem ali pa če m8i date kako idejo kako ga porabit. Jaz sem ga do zdaj uporabljala za omake, pohala, narezke.
Hvala vsem
nana1
Dobila sem večjo količino brie sira, pa me zanimaali ga lahko zamrznem ali pa če m8i date kako idejo kako ga porabit. Jaz sem ga do zdaj uporabljala za omake, pohala, narezke.
Hvala vsem
nana1
19. jan 2012 15:39
Pladenj brieja na sobni temperaturi, skleda zrelih hrušk, kanister rdečega, dobra družba in dovolj časa, da prvih treh stvari zmanjka - ne moreš sfalit. lp, proxima
19. jan 2012 16:25
proxima je napisal/a: |
Pladenj brieja na sobni temperaturi, skleda zrelih hrušk, kanister rdečega, dobra družba in dovolj časa, da prvih treh stvari zmanjka - ne moreš sfalit. lp, proxima |
Evo,
za družbo se ponujam ( če je dobra boš sama presodila ), tist kanister tudi zriktam, čas si bom že vzel............ pol boš že vidla
ežoj
19. jan 2012 17:38
Jaz sem ga že tudi zamrznila, pa je bil potem še zmeraj dober.
pirnica
19. jan 2012 17:52
Brie, orehi, žlica mleka, muškatni orešček in njoki
mzm
19. jan 2012 17:56
Moja prva misle, je bila, da se povabim na tale tvoj sirček. Bi celo steklenico prinesla.Potem je seveda še tale recept:
Vanja
19. jan 2012 18:25
Pridružujem se že izrečenim mnenjem!
Brie je izvrsten deserten sir, zato so kombinacije s sadjem oz. nasploh sladkim okusom (npr. med, karamelizirana čebula ipd.) posrečene. Morda tudi s kostanji?
19. jan 2012 18:56
Vanja,tvoj sirček je naravnost prelep, da o okusu raje ne razmišljam. Kaj pa je tisti srebrniček na njem? Čestitke.
mejačka
19. jan 2012 19:03
Vanja v ZDA hvala za idejo. Hvala tudi vsem drugim. Za to brie poslastico imam dosti kandidatov ( sinova s prikolicami in pa midva z možem). Ste pa vse vabljene, bom pa kaj drugega "spacala" ;)
nana1
19. jan 2012 23:14
V Amsterdamu sem lani jedla eno božansko briejevo juho z bučkami in še nečim. Sem jo poskusila posnemat, je bla sicer dobra, ampak nikjer blizu tiste božanske, ki smo jo mimgrede kupli, ko smo šnofali po enem bolšjaku.
rag_dollKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Hačapuri - gruzijski kruh