19. jan 2012 13:01
Mene pa nič ne moti, če kdo napiše kje se kaj dobi, za koga je lahko to tudi dobrodošlo. In tudi Hoferjeva nagradna igra me nič ne moti oz. to, da recepti sodelujejo in tekmujejo v njej. Bistveno zame je, da se objavljajo novi recepti in ta igra je očitno to vzpodbudila. Pa da obstaja portal, ki nam omogoča razširjati kulinarično vedenje in lastnik portala mora od nekod za to dobit denar.
Zato čestitke Jerneju za odlično vodenje portala . Reklame so pa redni spremljevalec vseh medijev in brez njih več ne gre. Če jih ne maraš , ne kupuj več tiskanih medijev, daj nalepko na poštni nabiralnik, aparat se pa vsak lahko ugasne (včasih smo rekli, da imajo gumb) in reklam več ni . Izbira je naša in jaz bom še naprej spremljala kulinariko.net, ker sem z njo zelo zadovoljna .
Glede glasovanj, pa naj se izbira Slovenca/ko leta, športnika, novinarja, oddajo, TV, pesem ali recept, iz izkušenj vem, da zmeraj zmagajo tisti, ki imajo največ prijateljev, znancev, simpatizerjev, somišljenikov itd. In kaj je pri tem narobe Nič, tako je .
zvezdica55