19. jan 2012 13:59
Ojoj ežoj, tvoje ptice bi bile gosposko razvajane. Semena čije so 15 krat dražje od sončnice
yulchi
19. jan 2012 13:59
Ojoj ežoj, tvoje ptice bi bile gosposko razvajane. Semena čije so 15 krat dražje od sončnice
yulchi
19. jan 2012 14:13
To bi bili zdravi tiči!
zeta
19. jan 2012 14:32
Gospo Ruth Podgornik Reš zelo spoštujem in tudi občudujem. Poleg tega, da je odlična vrtnarka oz. agronomka, je tudi ultra maratonka. Če ona to pije oz. je, da tako teče, potem že deluje.
naor
19. jan 2012 14:48
Če Ruth Podgornik Reševa premaguje maraton, ker zajtrkuje tole semenje, bom jaz poskusila z dozo kake 20 % od njene, dnevno. Jaz ne bom nikoli tekla maratona, malo bolj, kako že rečejo, liftik bi mi pa kar pasalo, da bi bila.
zetaMygrace
sporočila: 6506
19. jan 2012 14:53
Ruth Podgornik , zadnjič enkrat sem gledala njen tek po TV!!
Mygrace
19. jan 2012 15:06
Mygrace, jaz tudi. Večkrat razmišljam, kaj človeka žene, da premaguje samega sebe na tak način. Zeta, najbrž samo semena ne zadoščajo, lahko pa da pomagajo.
naor
19. jan 2012 15:42
naor je napisal/a: |
... Zeta, najbrž samo semena ne zadoščajo, lahko pa da pomagajo.
|
Naor, za probat vsekakor je, pa če se izkaže, da je učinek prehud, še vedno lahko prekinem.
zeta
19. jan 2012 15:50
naor je napisal/a: |
Mygrace, jaz tudi. Večkrat razmišljam, kaj človeka žene, da premaguje samega sebe na tak način. Zeta, najbrž samo semena ne zadoščajo, lahko pa da pomagajo.
|
Ti samo Loni vprašaj, kaj jo žene. Mislim, da vse kaj drugega, kot Chia semena.
http://craigrutman.activerain.com/image_store/uploads/2/6/5/7/2
Vanja
19. jan 2012 16:39
Ti samo Loni vprašaj, kaj jo žene. Mislim, da vse kaj drugega, kot Chia semena.
http://craigrutman.activerain.com/image_store/uploads/2/6/5/7/2
Vanja[/citat]
Mogoče nam pa Loni kdaj izda, katera semena njej dajejo krila.
zeta
19. jan 2012 17:47
Jaz sem bolj za sprehode, za jogo, za lenobno plavanje v Atlantisu ali na morju, skratka bolj na easy. Najbrž zato toliko bolj občudujem ljudi, ki osvajajo vrhove, globine, preletajo oceane...Na gospo Ruth in ta semena sem se odzvala glede na link. Sicer pa nimam pojma, kako izgledajo. Tudi Loni je ena taka "Ruth".
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Hrustljava solata