Živjo!
Jaz sem pa dobila 2 jedilna pribora za novo-letno darilo. Pa bi takega, ki sem ga našla na temle linku
prodala po zelo ugodni ceni 200 EUR, še zapakirano!
Interesenti kar na ZS...
frida_bo
Živjo!
Jaz sem pa dobila 2 jedilna pribora za novo-letno darilo. Pa bi takega, ki sem ga našla na temle linku
prodala po zelo ugodni ceni 200 EUR, še zapakirano!
Interesenti kar na ZS...
frida_bo
13. jan 2012 14:01
frida_bo je napisal/a: |
Živjo!
Jaz sem pa dobila 2 jedilna pribora za novo-letno darilo. Pa bi takega, ki sem ga našla na temle linku prodala po zelo ugodni ceni 200 EUR, še zapakirano!
Interesenti kar na ZS...
frida_bo |
Živjo!
Mene pa zanima tale zadeva...
Ampak sm nova pa ne vem kaj je to ZS? A mi lahko pošlješ kak kontakt?!
Lep vikend vsem!
marjanca_ti
13. jan 2012 15:22
ZS pomeni zasebna sporočila. Torej komuniciraš s sporočili le z izbrano osebo in drugi tega pisanja ne vidijo. To pa opraviš tako, da klikeš na ime tistega, ki mu želiš pisati, ti torej na rdeče napisano frida_bo, ali na pisemsko ovojnico zraven imena, in te takoj vrže v ustrezno okno in tam delaš dalje.
Sila uporabna reč, tale zasebna sporočila.
mamamia
16. jan 2012 10:56
Hvala, mamamia! :)
...pa lep teden želim!
marjanca_ti
10. feb 2012 16:33
frida_bo je napisal/a: |
Živjo!
Jaz sem pa dobila 2 jedilna pribora za novo-letno darilo. Pa bi takega, ki sem ga našla na temle linku prodala po zelo ugodni ceni 200 EUR, še zapakirano!
Interesenti kar na ZS...
frida_bo |
No pa smo se zmenli... Tak da ni več na voljo :)
LP!
marjanca_ti
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
Slana pita (Salty pie)