12. jan 2012 6:56
Kje pa je ta Čajek v Mb? Bi še jaz šla na tole pšenično kavico ...
Mayisa
12. jan 2012 6:56
Kje pa je ta Čajek v Mb? Bi še jaz šla na tole pšenično kavico ...
Mayisa
12. jan 2012 7:49
Čajeka imaš na Florijanovem trgu, tam ko je C&A, Astoria, gostilna Florian. Prav super mali pub, cisto francoski filing, prijetno vzdušje, kul ljudje (saj, slabo misleči in polni sami sebe sem itak ne zahajajo), fotelji, kavč, časopis z držalom za branje. Hjooo, fino je tam ja.
Joooj joj kako pogrešam Paris!!!!
Mayisa, upam da sem ti malo luštekov naredil!! :)
MBrando
12. jan 2012 8:14
Se je Multi vrnil?
rosie
12. jan 2012 9:46
Brando je član od 4.8.2011, čeprav meni tudi po Multiju diši. Jah, kar pogrešamo ga, a ne?
naor
12. jan 2012 11:05
MBrando je napisal/a: |
Čajeka imaš na Florijanovem trgu, tam ko je C&A, Astoria, gostilna Florian. Prav super mali pub, cisto francoski filing, prijetno vzdušje, kul ljudje (saj, slabo misleči in polni sami sebe sem itak ne zahajajo), fotelji, kavč, časopis z držalom za branje. Hjooo, fino je tam ja.
|
MBrando ...takšne lušteke, da že planiram kdaj grem v Čajeka :). Sem večkrat na tem trgu, pa tega Čajeka nisem opazila hm?
Mayisa
12. jan 2012 11:47
Čajek je v bistvu v Slovenski ulici, malo pred Ilichom, v smeri proti Tyrševi ulici. In Čajek že zelo doollgoooo tam.
mamamia
13. jan 2012 15:42
Čajek ima SUPER čaje! Mogoče tudi edini v Mariboru, ki ne streže v filter vrečkah... Jaz hodim k Florijanu, tam imajo najboljši kapučino in belo kavo. Pa ambient je zelo prijeten. Direkt te umirja. Tako da predvidevam, da imajo tudi dober kakav. Mogoče bi moral v Hišo dobrot. Tam bi znali tudi dober kakav pripravit. Ali pa v bar 2000. Bi prijateljici, ki tam dela, namignila, da ti pripravi kakav po tvojem okusu
Kaj pa v Evroparku v Romansi? Ali v Takosu? Ali Ginger? Meni izgledajo dobri kandidati za pravi kakav. Evo, pa bom v torek in sredo hodila od kavarne do kavarne, da se sama prepričam...
yulchi
13. jan 2012 19:18
Za kakav imam jaz rezervirano mizo pri Baristi, saj ga naredijo s sojinim mlekom (brez laktoze).
Monika7
10. dec 2012 8:58
yulchi: Kje je tale Bar 2000? pa imajo pravi kakav ali še enega izmed insant variant tipa Benquick,Milka...
Monika7: A da res? Nisem vedel. So me spomlad razočarali z postrežbo bele kave in njihovim odnosom do nas/gostov...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki rogljiči
Fokača s paradižnikom in timijanom