14. jan 2012 23:34
Brusketka, pravzaprav jih je veliko odgovorilo na tvoje vprašanje.
Če se boš naslednjič bolj potrudila pri jasnosti tako vsebine kot pravopisa, boš zagotovo bolj zadovoljna tudi z odgovori. Kar seješ, to žanješ.
14. jan 2012 23:34
Brusketka, pravzaprav jih je veliko odgovorilo na tvoje vprašanje.
Če se boš naslednjič bolj potrudila pri jasnosti tako vsebine kot pravopisa, boš zagotovo bolj zadovoljna tudi z odgovori. Kar seješ, to žanješ.
15. jan 2012 8:17
Ne vem in ne razumem, zakaj morate nekatere, ki mislite, da ste glavne na tem forumu, samo nekaj negativno kritizirati.
Če veste, svetujte, v nasprotnem pa se poskušajte zadržati.
Sploh Rimljanki predlagam, da gre v parlamet, ker je tako pametna. Bi sigurno rešila Slovenijo. Ali pa ima korajžo samo na tem forumu?
Spela
15. jan 2012 8:47
spela je napisal/a: |
Sploh Rimljanki predlagam, da gre v parlamet, ker je tako pametna. Bi sigurno rešila Slovenijo. Ali pa ima korajžo samo na tem forumu? |
Me ni treba nikamor pošiljati. Veš, navajena sem uporabljati svojo pamet in odločati po svoji vesti, s svojo glavo. Ne vem, o kakšni korajži govoriš, pišem pač, kot lahko piše vsak, ki je prijavljen in dobro se zavedam, kaj pomenijo vrstice pod okvirjem zadnjega vpisa v temi, pa tudi tole stran poznam.
rimljanka
15. jan 2012 9:55
marjeta10 je napisal/a: |
Ah moje drage kuharice in kuharji ,ste pa malo za hece,mogoče pa tejle punci bolj kot slovenščina angleščina leži.Jaz tudi rajši pečem potratno potico ,kot orehovo....
|
Tole bom napisala kar tako, izven konteksta: po moje, ampak res samo po moje, je bistveno zahtevneje naredit res dobro in hkrati tudi res lepo orehovo potico, kot pa potratno. Potratna mi skoraj vedno uspe v nulo, orehova pa je običajno dobra, lepa pa niti ne, ker mi skoraj vedno odstopi.
rrr
15. jan 2012 10:02
Pozdravljena,
odpreš si paypal račun na njihovi strani - https://www.paypal.com/ in si izbereš tip računa osebni (personal) ali poslovni (business). Za odprtje računa moraš imeti eno izmed kartic: mastercard, visa, american express ali discover in jo verificiraš ( zaradi preprečevanja zlorab ) - je 4 mestna koda, ki jo dobiš na svoji spletni banki ali na izpisku v nekaj dnevih - vsaj tako je bilo, ko sem sama rabila pred nekaj leti.
Če še kaj rabiš si poglej tudi na spletni strani http://paypal.tadic.si/paypal-trgovine/kako-odpreti-
Lep pozdrav,
Edith
prcenter.si
15. jan 2012 10:35
brusketka je napisal/a: |
omg no Nič Uživajte. Nisem plačana, da vam krajšam čas. Aja pa zanimivo je, da je izmed vseh vas popovnih damic se našla samo ena, ki mi ni nič očitala in mi brez pritožb lepo opisala postopek. Žal to ne pove o vas nič lepega...use znate kritizirat, nobena mi pa ni odgovorila.... ...aja pa ne me narobe razumet...nisem s treudila s pravopisom in se nebom dokazovala. Lp brusketka
|
Draga brusketka,
ali je že kdaj šinilo skozi tvoje možgančke, da kakršno vprašanje, takšen dobiš tudi odgovor? Ti si pač naredila vtis polpismene punčare, ki ji vse tako sladko dol visi, da ji človek pri polni zavesti ne bi dal kreditne kartice v roke. No, ko si nam tako nazorno in podrobno pojasnila, kako zrela in odgovorna si, je seveda vsakdo prilagodil svoje mnenje ustrezno temu, kar je prebral, tako da nesporazumov glede tega zdaj zanesljivo ni več. Res nisi plačana, da nam krajšaš čas, ampak če bi bila, bi bil ta denar pošteno zaslužen (recimo tista o dalših zapisih brez težav in prakticiranju kreditne kartice bi lahko šla v antologijo slovenskega humorja). Upam, da je Vendelina že toliko pri zdravju, da ji valjanje od smeha ne povzroča več težav - sicer se ne poznava, ampak verjamem, da si ji polepšala dan. Najbrž je res bolje, da se ne trudiš s pravopisom, saj si se že s svojimi dosedanjimi dosežki dovolj dobro dokazala. Torej le pogum. Sicer je pa ravno včeraj neka druga gospodična napisala tako zelo podoben post, da ga še enojačni dvojčici ne bi mogli bolj podobnega - očitno na Kulinariki res vsakdo najde sorodno dušo, kar je samo še ena dodana vrednost. Uživaj torej kartic polno življenje!
Sonja
15. jan 2012 10:38
limnol, ko mam jaz tebe rada ...
mamamia
15. jan 2012 10:40
mamamia je napisal/a: |
limnol, ko mam jaz tebe rada ...
|
Jaz tudi!
ežoj
15. jan 2012 10:45
Ežoj,
kako ti naj povem, jaz tebe tudi.
OK, ni tema, se grem zavlečt nazaj v svoj brlog.
SonjaMygrace
sporočila: 6506
15. jan 2012 10:56
Uff, tole je pa en težek "sukob generacija"
MygraceKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla