Kupim knjigo Ljubezen gre skozi želodec (Novak, Smej Novak) - prvo izdajo, ki je razprodana. Ravno tako kupim preostali dve knjigi istih avtorjev, če jih kdo ne potrebuje.
Hvala!
Lp, T
Kupim knjigo Ljubezen gre skozi želodec (Novak, Smej Novak) - prvo izdajo, ki je razprodana. Ravno tako kupim preostali dve knjigi istih avtorjev, če jih kdo ne potrebuje.
Hvala!
Lp, T
30. jan 2012 10:49
Tudi jaz kupim knjigo Ljubezen skozi želodec 1, če je komu odveč. Sem pa iz Ljubljane.
Ponudbe prosim na ZS, hvala.
tina mandarina
30. jan 2012 11:30
Ali se mogoče dobi CD posnetke odaje Ljubezen skozi želodec? Tisto, se mi zdi, bi bilo še bolj uporabno.
kara
12. jul 2012 13:42
Prosim, če kdo ne potrebuje teh knjig Ljubezen skozi želodec 1,2,3 , če mi jih lahko kdo proda.
Tudi jaz kupim knjigo Ljubezen skozi želodec 1, če jo kdo ne potrebuje in jo želi prodati. Tudi knjigi Ljubezen skozi želodec 2 in Ljubezen skozi želodec 3 sta zaželjeni. od Valentine Smej Novak in Luka Novak
Sporočila na zs.
hvala že v naprej za vsa vaša sporočila
kf
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Jabolčna pita s kokosom