Ikea divani-postelje
escada
član od: 21.8.2002
sporočila: 563
2. jan 2012 23:17
dragička je napisal/a: |
Kolega, pazi, da si ne boš kaj naredil!!! Izkušenj imam pač toliko, kolikor vsako leto nekaj noči tu-ali-tam prespim na "začasnih" ležiščih. Da mi ne boš mogoče rekel, da je tako ležišče primerljivo z jogijem? Lejga-zlomka, tudi sama imam sedežni in to prav od TOM-a (vsaka jim čast, odlična kvaliteta), v drugi sobi pa raztegljivi postelji iz Ikeje... Na tvojo žalost, niti eno niti drugo ležišče ne sega niti do kolen jogija v spalnici, čeprav ni vrhunski latoflex. Zgoraj sem napisala: Jaz bi rekla takole, vse te "izvlečne" stvari so bolj tako-tako, za silo je za prespat, ni pa, da bi človek vsako noč nan tem spal. in menim, da tvoj odgovor - Koliko izkušenj pa imaš z njimi? koliko modelov si preizkusila? Kako lahko kar tako posplošuješ in klatiš neumnosti? - je brcanje konja v temo. Pozdravček! |
Exactement!
Escada
ribica
član od: 31.10.2002
sporočila: 525
3. jan 2012 9:43
Jaz imam tistega iz prvega linka ze nekaj let. Redno ga uporabljam in sem z njim zelo zadovoljna.
ribica
kozamurnik
sporočila: 2311
3. jan 2016 7:51
Ima morda kdo od vas tale model fotelja?
Moja mami ga ima že lep čas na očeh, predvsem za spanje pred tv...
Hvala!
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/702990
murnik
Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 03. 2016 07:52
Cila
član od: 5.10.2006
sporočila: 3768
3. jan 2016 9:52
Jaz za spanje pred TV (tudi za branje knjig v budnem stanje) sanjam o gugalniku .
Cila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 14, prikazujem sporočila od 11 do 14
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.