Kje v okolici Ljubljane ali Kranja, še dobiš bele glave zelja za solato, kjer liste lahko zviješ in na tanko narežeš, kot rezance?
as1
Kje v okolici Ljubljane ali Kranja, še dobiš bele glave zelja za solato, kjer liste lahko zviješ in na tanko narežeš, kot rezance?
as1
27. dec 2011 12:28
Pomoje v vsaki malo bolj založeni trgovini-hipermarket, ali pa pri zelenjavnicah-zelenjavni štanti, ne vem kako lepše povedat :)
_tmickena_
27. dec 2011 12:40
Na centralni ljubljanski tržnici ima kmetija Žabkar (al nekaj podobnega) stojnico s kislim zeljem. Prodajajo tudi bele zeljne glave, ki niso preveč trde in sploh niso zbite kot večina tistih v trgovinah.
Spela
27. dec 2011 12:53
Sem prejšnjo soboto kupovala na tržnici v BTC-ju in me je gospa, ki je prodajala zelenjavo, kar sama vprašala, ali bom imela zelje za solato. Sem ji pritrdila in mi je potem dala zeljno glavo z drugega kupa, kot gospe pred mano. In je perfektno, tanko, nič zbito, ravno ta pravo za zeljno solato.
bibi
27. dec 2011 13:36
Na centralni tržnici v Ljubljani kislo zelje in repa, pa zelje za solato, kmetija Žabjek.
29. dec 2011 1:03
Berny, kje točno na Primskovem to je? Hvala
TatjanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Brownie Muffins