25. dec 2011 16:25
Matr, ste čudni, evo, v tej temi se vidi generacijski prepad: mi mladi, smo dovzetni za spremembe, za nekaj novega, za eksperimentiranje, vi, " ta stari " ste starokopitni, nobenih sprememb, samo klasika. Tale tema mi je takoj dala mislit, pa kakšne se možnosti odpirajo......... a si predstavljate: štedilnik in pomivalni stroj " v eni osebi " sam še korak je do robota, ki bo vse sam opravil.
Odločim se, da preizkusim, evo, tole je moje današnje kosilo:
Torej, tri repetalke, mal ajdove kaše, kos cvetače, še pokrijem s alufolijo, mal sem mislil, a dam tableto za pomivamnje ( zaradi tega je za delček stopinje višja temperatura, odločim se vseen brez, vključim stroj na un močnejši program ( moj stroj ima le dva programa ). Se vsedem ( čakam kosilo ), počakam pisk, ves nestrpen, odprem alu folijo in voilla, kosilo jec tu:
Lahko rečem le: poskusite, če dobite nekaj podobno tistemu na sliki, boste tudi vi postali " fen " kuhanja v pomivalnem stroju. Pri meni je edino problem, da je stroj majhen in se verjetno kosilo za 15-20 oseb ne bi dalo pripravit. Upoštevajte tudi, da so razlike od znamke do znamke, pa tudi od stroja do stroja iste znamke. Poskusite, pa boste videli.
ežoj