Živj
Al
Hval
JAMONIn class='poudarjeno'>>>
Živj
Al
Hval
JAMONIn class='poudarjeno'>>>
21. dec 2011 11:17
Silikonski modelčki so posamezni... jih pa dobiš že skoraj povsod. Interspar (BTC), Mercator (šiška), 1001dar, mimovrste,... v teh trgovinah se spomnim, da sem jih videla, verjetno jih imajo tudi drugje.
lp
Lizzie
21. dec 2011 11:32
Jaz sem jih kupila v Lesnini na Brdu
Sweetie
21. dec 2011 14:22
Mislim, da jih boš z lahkoto našla. Prejšnji teden sem jih videla celo v trgovini JYSK, ki je bolj znana po dekorativnem blagu in sem bila zelo presenečena, da tam prodajajo tudi posamezne silikonske modelčke v različnih barvah.
LP
Top.verbena
top.verbena
21. dec 2011 15:15
Pa saj ti bodo sli potem tudi iz posameznih tezko ven. Jaz bi uprabila papirnate kosarice v pekacu ali pa klasicno da pekac namastis in pomokas.
29. avg 2013 18:49
Pozdravljene,
zanima me, če katera izmed vas slučajno ve, kje bi se dobilo"mini" modelčke za mafine. Da bi bili mafini za dva grižljaja ali kaj podobnega. Hvala. :)
Margot
29. avg 2013 19:02
Jaz sem jih pred kakšnimi dvemi leti kupila v Ljubljani-Nama, oddelek gospodinjstva. Taki mini, kot papirčki za praline, vendar barvasti, silikonski.
LP, Saša
Mir in dobro!
29. avg 2013 19:15
Super, bom šla preveriti. Najlepša hvala, Saša.
Margot
29. avg 2013 21:32
Dva dni nazaj sem si kupila pekač za 24 mini mafinov v mercator tehniki. Drugače pa tudi lclerc in morda tudi v merkurju (ampak za tega pa nisem čist ziher).
lollypop
29. avg 2013 23:10
Bom še tam preverila. Hvala tudi tebi, lollypop.
Margot
30. avg 2013 11:54
V muellerju na čopovi jih tudi imajo. Modelčki za mini muffine 24 kosov. Cena je pa okoli 7 evrov.
lp
EuphoriaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Polpetki iz melancan
Bučni mufini s kremastim nadevom