11. feb 2008 20:16
Reca
kobra 1
11. feb 2008 20:16
Reca
kobra 1
11. feb 2008 20:32
Uh, bi se mi zdajle prilegel en trojanski krof. Balenka
11. feb 2008 21:14
Reca res so odlični. jade
Sporočilo je spremenil(a) jade dne 11. feb 2008 21:15:34
11. feb 2008 21:26
Pridružujem se tistim, ki ne marajo trojanskih krofov. Sploh me je zadnji postanek na Trojanah prepričal, da se v omenjeni gostilni nikoli več ne ustavim. Tako slabe hrane že dolgo nisem jedla. Sicer pa noben industrijski krof (mogoče komu delam krivico) ni tako dober, da mi ne bi delal težav. Najhujši sovražnik mojega želodca so krofi Don dona oziroma Tvojih pet minut. mimika
12. feb 2008 0:00
Moje osebno mnenje: -Don Don-tvojih 5 minut in trojanski krof je meni najboljši krof in me nobeden ne prepriča v nasprotno mnenje, ker jih tudi nikoli nisem veliko pojedla, le 1x na par let kakega poskusim, to pa je tudi vse- ker gledam na "linijo", za ta sladki, malokrat narejeni greh, pa si res dovolim samo kot "pohvalo za najboljše". Ne rečem,da ostali kateri koli niso dobri, govorim le, in stojim za tem, kar sem sama poskusila in mi je bilo najbolj okusno- najboljše. LP jaša
12. feb 2008 8:20
sonček ona "pekarna" od Arome. Tam pred videoteko. Se ne spomnim zdaj kako se ji reče. klavdija
12. feb 2008 10:11
Na Trojanah si jaz najraje privoščim gibanico, krofov nisem marala že kot otrok.
Loni Makaroni
12. feb 2008 10:28
Trojanski krofi so absolutno pretežki za želodec. Ko sem kakšnega pojedla, je moj prebavni sistem zelo protestiral.
12. feb 2008 16:07
Vaaaauuuu jade!!!
A je še kakšen ostal?????? Madonca bi se mi zdaj (najmanj) eden prilegel
stanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso