Pozdravljeni,
samo zaradi firbca, vašega mnenja in morebitnih podobnih izkušenj odpiram to temo. Se tudi vam dogaja, da ob različnih priložnostih (rojstni dnevi, birme itd...) velikokrat pecivo ni bogvekaj vredno'>no? Jaz to opažam že nekaj časa. Ne vem, a ljudje res nimajo okusa, kaj je dobro in kaj je lepo? Če je že lepo, sigurno'>no ni okusno'>no, če je okusno'>no pa je tako skropucalo... Jaz velikokrat pečem kolegicam za take priložnosti, pa me potem na praznovanjih nič ne privlači, rezen moje, seveda. :)no'> No, pa da ne bo zgledalo samovšečno'>no. Vem, dano'>no'>no'>no'> so okusi različni, nekaterim ugaja čokolada, drugim orehi, tretjim kreme... (meni vse:) ), pomembno'>no je, da je lepo zrezano'>no oz. oblikovano'>no in lično'>no zloženo'>no na pladnje, zdraven pa seveda paše tudi razvajanje brbončic na tak ali drugačen način.
Me je prav v slabo voljo spravilo, ko sem na enem praznovanju zagledala super piškote, lepe, lepo zložene, skratka krasne. Nato zvem, dano'>no'>no'>no'> so bili naročeni pri privatnici. Pokušam enega za drugim - prav vsi enaki (čeprav vsak drugačen), najbolj brezokusno'>no krhko testo in in in ...ah, sem si mislila, brez veze - a še kdo zna pečt lepo in dobro pecivo?
Kakšneno'>no'>no'>no'> so pa vaše izkušnje, mojstrice? Lep pozdrav.
roznik