Pozdravljeni,
samo zaradi firbca, vašega mnenja in morebitnih podobnih izkušenj odpiram to temo. Se tudi vam dogaja, da ob različnih priložnostih (rojstni dnevi, birme itd...) velikokrat pecivo ni bogvekaj vredno? Jaz to opažam že nekaj časa. Ne vem, a ljudje res nimajo okusa, kaj je dobro in kaj je lepo? Če je že lepo, sigurno ni okusno, če je okusno pa je tako skropucalo... Jaz velikokrat pečem kolegicam za take priložnosti, pa me potem na praznovanjih nič ne privlači, rezen moje, seveda. :) No, pa da ne bo zgledalo samovšečno. Vem, da so okusi različni, nekaterim ugaja čokolada, drugim orehi, tretjim kreme... (meni vse:) ), pomembno je, da je lepo zrezano oz. oblikovano in lično zloženo na pladnje, zdraven pa seveda paše tudi razvajanje brbončic na tak ali drugačen način.
Me je prav v slabo voljo spravilo, ko sem na enem praznovanju zagledala super piškote, lepe, lepo zložene, skratka krasne. Nato zvem, da so bili naročeni pri privatnici. Pokušam enega za drugim - prav vsi enaki (čeprav vsak drugačen), najbolj brezokusno krhko testo in in in ...ah, sem si mislila, brez veze - a še kdo zna pečt lepo in dobro pecivo?
Kakšne so pa vaše izkušnje, mojstrice? Lep pozdrav.
roznik