Pozdravljeni,
samo'>o zaradi firbca, vašega mnenja in morebitnih podobnih izkušenj odpiram to'>o temo'>o. Se tudi vam dogaja, da ob različnih priložnostih (rojstni dnevi, birme itd...) velikokrato'>o'>o'>o'> pecivo'>o ni bogvekaj vredno'>o? Jaz to'>o opažam že nekaj časa. Ne vem, a ljudje res nimajo'>o okusa, kaj je dobro'>o in kaj je lepo'>o? Če je že lepo'>o, sigurno'>o ni okusno'>o, če je okusno'>o pa je tako'>o skropucalo'>o... Jaz velikokrat pečem kolegicam za take priložnosti, pa me potem na praznovanjih nič ne privlači, rezen moje, seveda. :) No'>o, pa da ne bo'>o zgledalo'>o samovšečno'>o. Vem, da so'>o okusi različni, nekaterim ugaja čokolada, drugim orehi, tretjim kreme... (meni vse:) ), pomembno'>o je, da je lepo'>o zrezano'>o oz. oblikovano'>o in lično'>o zloženo'>o na pladnje, zdraven pa seveda paše tudi razvajanje brbončic na tak ali drugačen način.
Me je prav v slabo'>o voljo'>o spravilo'>o, ko'>o sem na enem praznovanju zagledala super piškote, lepe, lepo'>o zložene, skratka krasne. Nato'>o zvem, da so'>o bili naročeni pri privatnici. Pokušam enega za drugim - prav vsi enaki (čeprav vsak drugačen), najbolj brezokusno'>o krhko'>o testo'>o in in in ...ah, sem si mislila, brez veze - a še kdo'>o zna pečt lepo'>o in dobroo'>o'>o'>o'> pecivo'>o?
Kakšne so'>o pa vaše izkušnje, mojstrice? Lep pozdrav.
roznik