2. dec 2014 18:25
Letošnji in prav poceni.....samo svečke sem kupila,ostalo sem nabrala v Žagoliču.
suziqatro
2. dec 2014 18:25
Letošnji in prav poceni.....samo svečke sem kupila,ostalo sem nabrala v Žagoliču.
suziqatro
15. dec 2014 11:31
Z zamudo objavljam moje kreacije za letos. Po mnogih letih sem se odločila za rdečo barvo.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
30. nov 2015 9:11
Letošnji
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
30. nov 2015 10:48
Naš letošnji
Ninja24
30. nov 2015 11:26
Naš letošnji. Imam ga že nekkaj let, le svečke menjavam ...
mamamia
30. nov 2015 11:42
Naš.
patrička
30. nov 2015 14:12
Krasni so, vsi po vrsti. Čisto vsak je po svoje lep in za take kot sem jaz, ki se sicer z veseljem lotim takšnih podvigov, nimam pa ravno idej in rabim malo pomoči v tej smeri, je takale zbirka res različnih izdelkov več kot dobrodošla .
Tale je bil lani na najinih vratih:
Tegale pa sem naredila za mami in atija in ga imata še letos:
Najin letošnji pride na vrsto ta vikend, prej ni časa... Na mizi pa je božična zvezda in svečke.
Sandra_akozamurnik
sporočila: 2311
2. dec 2015 22:17
Meni je floristka( saj se tako reče, a ne ?)naredila letošnji adventni venec iz suhega stročjega fižola in je enkraten.
Blagor vsem, ki imate deje in ustavarjate, jaz sem bolj tako-tako; zaradi narave mojega dela pa vseeno takoj opazim vse kar je izvirno, drugačno in lepo.
Bom o priliki poslikala" stročji" venček, morda bo še komu všeč.
murnik
27. nov 2016 16:17
Občudujem stare slike in ramišljam, če imate letos kaj novega. Jaz ga še nisem naredila, so samo svečke nakrožniku, upam da ta teden naredim.
lp
27. nov 2016 18:03
terezija je napisal/a: |
Občudujem stare slike in ramišljam, če imate letos kaj novega. Jaz ga še nisem naredila, so samo svečke nakrožniku, upam da ta teden naredim. lp reza
|
Terezija, pokukaj na ZID, danes je tam kar precej izvirnih venčkov
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Kitajski rezanci s piščancem