28. dec 2011 20:27
patrička je napisal/a: |
holdada je napisal/a: | Jaz pa moram reči, da meni tile od venčki od patričke sploh niso všeč, dosti preveč kičasti za moj okus, sploh tisti ledeni venček. Meni so všeč tisti z smrekovimi vejicami, z temnejšimi barvami, brez nekih modrih, turkiznih, rožastih, vijoličnih in podobno.
holdada
|
NO, pa da se oglasim še jaz, kot avtorica te teme in avtorica kičastih venčkov. Vse je lepo in prav , sprejmem pohvalo in pa tudi grajo, saj je normalno, da moji venčki ne morejo biti vsakemu všeč. Zmotila me je pa tvoja negativna nastrojenost holdada. Moram pa priznat, da so mi prav vsi venčki v tej temi všeč. Nekateri kot celota, drugi so idejno dobri (materiali, oblika), pa barvno so lepo usklajeni... Ne bi si pa drznila katerega grajat, ker vem, da je v te unikatne lepotce vloženega veliko truda in vsak nosi nek svoj pečat avtorja/avtorice. Na koncu bom pa poskusila zadovoljit holdadine potrebe po naravnem. Naravno je vse razen lepila. Pure nature Pa lep pzdrav
patrička
|
Javno predstavljeni adventni venčki, recepti, slike in verzi niso nekaj, kar je avtorju brez njegovega namena in krivde zraslo na nosu. Če bi bilo tako, bi jih bilo res neprimerno ocenjevati.
Vsak, ki se je odločil predstaviti tak ali drugačen sad svoje ustvarjalnosti ožji ali širši javnosti, se je po svoji volji izpostavil ocenam svojega dela.
Bilo bi prav, da bi se ljubiteljski kreativci in njihovi apologeti zgledovali pri profesionalnih ustvarjalcih, ki si v vsaj v javnosti ne dovolijo dolgih nosov in protestov ob kritikah.
Vložen trud in unikatnost izdelka sta seveda hvalevredna, nimata pa prav nobene zveze s kvaliteto.
nola
Sporočilo je spremenil(a) nola dne 28.dec 2011 20:29