28. nov 2012 15:49
stanka je napisal/a: |
Hvala ti! Boš povedala, prosim, če si kaj našla, da aktiviram podaljšano roko?
|
Stanka, veliko izbiro imajo, ampak žal nič podobnega moji lanski varianti, lep popoldan
babka1951
28. nov 2012 15:49
stanka je napisal/a: |
Hvala ti! Boš povedala, prosim, če si kaj našla, da aktiviram podaljšano roko?
|
Stanka, veliko izbiro imajo, ampak žal nič podobnega moji lanski varianti, lep popoldan
babka1951
28. nov 2012 15:55
SlaščičarkaTinca je napisal/a: |
Tudi jaz se ukvarjam z izdelavo venčkov takšnih in drugačnih. Z vami bi delila svoje ideje, vendar ne znam naložit slikce? LP, Tinca
|
Pozdravljena Tinca
upam, da opazi tole tvojo prošnjo kdo, ki to zadevo dobro obvlada, jaz sama se tudi še lovim in bi z mojimi navodili verjetno preveč zakomplicirala Srečno in dobrodošla
babka1951
28. nov 2012 16:10
Tinca...v orodni vrstici poišči kozarček - zelen na njem je crka S. Klinkni na njega...odpre se ti novo okno, zgoraj piše : ustvari mapo,prenesi, osveži, pomoč.Klikni na prenesi...odpre se novo okno, kjer piše prenesi z diska. Klikni na izberi fotografije..potem pa poišči mapo ( svojo) kjer imaš željeno slikco in jo prenesi. Ko jo preneseš se pokaže prenesi na strežnik...klikni na to in slikco imaš prenešeno. Ko jo želiš dodati na forum, zopet klikni na kozarček in evo...slikca je nalimana, potem jo samo se malo zmanjšaš tako da klikneš na njo, okrog nje se naredijo taki mali kvadratki in z miško samo potegnes in se ti zoža..upam, da sem ti pomagala, zej pa le napopaj svoje umetnine.. Lep pozdrav
angie :)
28. nov 2012 21:08
Eden je pa še v delu.
JJ
30. nov 2012 18:41
in letošnji so narejeni lep pozdrav
babka1951
2. dec 2012 16:58
Tudi letos sem uporabljala naravne materiale(in kupljene).Zelo rada ustvarjam,tako da bom še kakšno sliko dodala.
suziqatro
2. dec 2012 17:03
tale bo za na mizo.Slabo vreme(burja in sneg) mi je preprečilo poiskat še malo dodatkov ,tako da ta bo še malo dodelan čez par dni.
suziqatro
2. dec 2012 18:30
2. dec 2012 19:23
Moja dva letošnja.
patrička
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem