24. nov 2011 23:17
Draga Šuštarjeva, obljubi da boš upoštevala zgornje nasvete. Odlično je svetovala Vanja.Za začetek naj tvoj dragi na tla nariše 50 kvadratov po 1m2. No, lahko bi tu že zaključila, ker je že vse jasno. Joj, se spomnim onih sindikalnih žurk v prejšnjem stoletju. Če se je le dalo, sem se vsedla na vogal mize, tako da sem si zrezala šnicel brez da bi s komolcem v rebra žokala onega, ki je sedel na sosednjem kvadratu. Najraje sem plesala s kolegom Janezom,obilnim descem, saj je bil najboljši plesalec, ampak kvadraten meter je bil za naju pre malo.
Da na primer spaniraš in ocvreš petdeset zrezkov in jih tople postrežeš...in kaj boš postregla poleg? Boš tenstala krompir? Maskara se ti bo nedvomno razmazala čez cel obraz že pri rezanju čebule.Imaš primerne kastrole?
Juha. Težko jo postrežeš na plastičnih krožnikih.
Pečenke. No, to je mogoče že lažje, lahko jih lepo narezane postrežeš hladne, poleg krompirjevo solato, vloženo peso, kisle kumarice, kruh...ampak to ni zelo fensi, se mi zdi. Pa še pečico boš imela polno potic, torej potrebuješ še kak štedilnik, enega za pečenke, drugega za potice in peciva.
Če boste imeli zunaj roštilj, se bo družba razpolovila. desci, kadilci in oni, ki imajo radi mal lufta in več kot kvadratni meter za gibanje bodo zunaj, bolj premraženi bodo notri. Ti boš pa skakala od roštila na nič stopinjah, do vročega štedilnika, polnila kozarce, grela juho,krompir, metala prazne plastične krožnike v smeti, praznila pepelnike, se smehljala in bila vsa spočita, lepa in seksi za svojega možička in le glej, da narediš odličen utis na žlahto in sovaščane.
Pa še to bi te rada vprašala. Kje pa bo tvoj možiček medtem ko boš ti nabavljala in kuhala za vse te ljudi? Ma ne mi rečt, da bo s kolegi ob kakšnem šanku v vaški gostilni.
V svojem življenju sem že spekla kar nekaj mesa, potic,skuhala veliko gobovih juh, priredila ohaha žurk, ampak v tvojem primeru bi pa dobro premislila, če nebi bilo najelegantnejše zamenjat moža. Pa brez zamere, prosim, saj ti želim le vse najboljše,ali pa ravno zaradi tega.
mejačka