Prosim vas, ali mi lahko kdo pove,kje bi lahko kupil spodnje perilo......M maJICA, NOGAVICE IN DOLGE SPODNICE.
Ker,delam pod -25 minuzam bi mi prišlo zelo prav.
vrankari
Prosim vas, ali mi lahko kdo pove,kje bi lahko kupil spodnje perilo......M maJICA, NOGAVICE IN DOLGE SPODNICE.
Ker,delam pod -25 minuzam bi mi prišlo zelo prav.
vrankari
15. nov 2011 20:20
se mi zdi, da ga imajo v lidlu.
lp
cervus
15. nov 2011 20:28
Pa tudi v Hoferju sem videla, da so ga imeli.
rimljanka
15. nov 2011 20:55
Vsaka trgovina od Galeba ima zelo kvalitetno moško spodnje perilo. Ena je pod Emporijumom, druga pa v kleti A hale.
Pozdravček!
15. nov 2011 22:24
"Najhujše" puloverje sicer, se pravi z deležem kašmirja, v katerih zakuham pa če vse škrta od mraza okoli mene, sem dobila reci in piši v Samoboru na bolšjaku. Od daleč sem videla tudi stojnice z obiliiiico spodnjega perila, zelo verjetno imajo tudi kaj takega.
Viva Meier
16. nov 2011 16:14
Hvala lepa za nasvete,takoj jutri se odpravim ponje. Kaj bi berz vas.
vrankari
16. nov 2011 20:39
vrankari, še naprej bi te zeblo.
rimljanka
17. nov 2011 14:25
In,kaj mi ti svetuješ, da me nebi zeblo.
vrankari
17. nov 2011 18:29
Moja pripomba je letela na tvojo, da ne veš, kaj bi brez nas. Upam, da si nakupil potrebno toplo opremo, dnevi so že mrzli.
rimljanka
19. nov 2011 14:11
Uf kaj bi brez vas. Imam jih že doma, samo še sprobati jih moram. Hvala...............................
vrankariKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Galette z zelenjavo
Enostavna zelena juha