5. nov 2011 9:41
Da. Lahko se je pokriti z deko..., ampak, kaj če ti izpod deke vedno noge do kolen gledajo ven? Menim, da ti takrat ne pade na pamet prekleto draga krema, 15 parov čevljev (kao, imam fetiš na čevlje). Ali pa "vau" potovanja? Če moraš tehtat ali kupiš otroku športne copate ali maskaro /tisto ta najbolj drago/, kaj menite, kaj bo prevagnilo?
Od kar se spominjam, od kar imam svoje gospodinjstvo, vedno, ampak vedno sem imela kredite. Eden je bil poplačan, je že drugi izplaniran. In nikoli, ampak nikoli se ni zgodilo, da kakšen obrok ne bi plačala. Drugače nisi mogel priti do sobe, do bele tehnike, do...
Rada imam solidno oblačilo, solidno kozmetiko (v mejah normale, seveda), rada imam vse lepo v gospodinjstvu, ampak, do vsega se obnašam s spoštovanjem, s šparanjem, čuvam stvari... Zakaj? Verjetno zato, ker sem vsako stvar sama kupila, za vsako stvar sem morala pretehtati bom to ali ono, od nikoder nikoli nisva dobila nobene pomoči, od nikogar nisva nič dobila v nasledstvo.
Ne bi razpredala o šparanju in o prihrankih..., moja mama je vedno rekla: "Lahko je s polno ritjo srat.", jaz bom pa vulgarna in rečem "Lahko je s tujim ku**em opletat po koprivah."
Zunaj je lep dan, grem na dolg sprehod in na tržnico.
Pozdravček!