17. dec 2011 0:27
silvika1965 je napisal/a: |
peka se je začela.
za hčerkin rojstni dan.
|
ZELO LEPO!
kalcicl
17. dec 2011 0:27
silvika1965 je napisal/a: |
peka se je začela.
za hčerkin rojstni dan.
|
ZELO LEPO!
kalcicl
17. dec 2011 8:57
Res lahko rečem samo uau! Danes bom tudi jaz spekla še eno rundo piškotov, jutri pa bom ves dan posvetila okraševanju, da bodo res lepi. Bojim se samo, da ne bodo zdržali do božiča
Me pa zanima, ali to sproti pojeste, ali vse hranite do praznikov, potem pa naval? Si ne predstavljam čisto, kaj delate s tako količino peciva...
JJ
17. dec 2011 17:29
Nam je še to uspelo:
mamamia
17. dec 2011 19:14
joj, kako ste pridne, mi pa nismo še niti začeliz mamo imava v mislih cimetove zvezdice, huzarske krapke in lešnikove vejice.bom pa še videla kaj od tega nama bo uspelo narediti
catcat
17. dec 2011 20:52
JanisJoplin je napisal/a: |
Me pa zanima, ali to sproti pojeste, ali vse hranite do praznikov, potem pa naval? Si ne predstavljam čisto, kaj delate s tako količino peciva... |
Mi sproti pojemo. Meni ni fora v tem, da imamo za božič na mizi eno goro keksov, ampak da že en mesec prej diši po božiču v hiši. Jaz zelo rada pečem razne božične piškote in preizkušam nove recepte, moji jedci pa skoraj pred pečico čakajo, da bo pečeno. Nekatere pa tudi podarjajo piškote za božična darila in tiste menda ne pojejo sproti, ampak shranijo. Predvidevam vsaj.
lenika83
17. dec 2011 22:23
tudi sama sem nekaj pekla, vendar so vaši piškotki prave umetnine.
ne vem kako vam uspe tako lepo speči piškoe, moji se mi vedno zdijo ali surovi ali pa jih preveč zapečem.
Kdaj je po vaše piškot pečen?!
anitram1
17. dec 2011 22:38
anitram1 jaz piškot vzamem iz pečice ko je še mehak.sicer pa takrat, ko začne na robovih rjaveti, nikoli jih ne pustim da dobijo premočno barvo ker so potem trdi
nekaj dni sem bila odsotna in v tem času ste napekle prave umetnine. jaz sem prvi del peke razdelila, ju3 začnem z drugim delom
lep večer vsem
ledenka_
18. dec 2011 13:23
Tudi mene danes še čakajo čokoladni cantuccini in pa kokosovi poljubčki ... Ravnokar se bom lotila dela ... Potem pa v četrtek še kakšno dve/tri vrste in pa čokoladni liker za darila moram nakuhati ... :)
msegov
18. dec 2011 16:00
Jaz pa za letošnja darila že spekla: huzarske čokoladne krapke, dunajske piškotke, lešnikove zvezdice, sedaj pečem orehke potem pa en dan še nebeške poljubčke...pa liker mam tut namen še skuhat, upam da bo čas...
angelca
18. dec 2011 17:42
Evo za danes končala ... Imam zdaj za enkrat 5 vrst ... ostale, ki sem jih pekla prejšnja dva vikenda smo sproti pojedli, te pa sem jim ukazala naj pustijo na miru, sicer ne bom imela kaj dati za darila :)) upam da so me poslušali ... :) v četrtek nadaljevanje ...
bom delala linške piškote, snikers piškote in pa brizgane piškote ..mogoče še kaj, če bom še kakšen dober recept našla! :)
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Odlično hitro kosilo