12. dec 2011 16:47
Mayisa: po mojih izkušnjah lahko pečeno gibanico brez problema zamrzneš. jaz sem jo ponavadi, ko sem jo potrebovala vzela iz skrinje in dala po kosih v mikrovalovno pečico in je bila kot sveže pečena :)
osiris
12. dec 2011 16:47
Mayisa: po mojih izkušnjah lahko pečeno gibanico brez problema zamrzneš. jaz sem jo ponavadi, ko sem jo potrebovala vzela iz skrinje in dala po kosih v mikrovalovno pečico in je bila kot sveže pečena :)
osiris
12. dec 2011 19:41
No, ekipi je tole uspelo v petek zvečer in soboto ppopoldan:
mamamia
12. dec 2011 21:09
Breskvice lahko takoj spečeš in izdolbeš, nafilaš jih pa šele par dni pred uporabo-
Nena
12. dec 2011 21:21
mamamia hvala za odgovor, pol bo videti res čas, da se jih kar lotim ;)
Kar se pa breskvic tiče, so pa že najboljše čisto sveže :)
doloress
12. dec 2011 21:25
Peka se nadaljuje... Lešnikovi huzarski krapki in piškotki z aromo pomaranče in orehovo peno načičkani s čokolado.
lp, pinka
12. dec 2011 21:29
pinka, zanima me kako naredite orehovo peno?
ledenka_
12. dec 2011 23:19
Mmmmmm, mamamia, tole pa zgleda zelo dobro...
regina
13. dec 2011 8:30
Punce hvala bom danes spekla breskvice drug teden pa jih bom filala .
Sedaj grem pa na delo me čakajo linški kolački,linške učke, rumovi srčki z marcipanom(sem ga doma naredila), smerekice, nebeški poljubčki, orehki.To bo za danes za naprej pa ne vem morem jet še po modelčke za piškotke v kranj(tuš) od bakecakeja,(sem bila v soboto kupila nekaj modelčkov pa moram it še mal dušo privezat ko pa imajo tako lepe modelčke.)
urska79
13. dec 2011 8:38
Jojjjj ste vsi tako pridni! Vam kar malo zavidam, da imate tako med tednom tudi čas za peko ... Meni to ne uspeva ... Bom pa zato med vikendi bolj pridna! :)
msegov
13. dec 2011 16:13
Orehova pena so stepeni beljaki, sladkor in orehi. Sama pa sem dodala še ščepec cimeta.
lp, pinka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla